Hur man justerar armband rostfritt stål

Hur man justerar armband rostfritt stål


Rostfritt stål är en attraktiv och hållbar metall som ofta förekommer i smycken. Med sin silver nyans och relativa överkomliga, gör det till en idealisk komponent i örhängen, halsband och armband. I själva verket är många kedja-link armband består helt av rostfritt stål. Ibland är det nödvändigt att justera ett rostfritt stål armband om det är illasittande. Du kan justera en sådan armband genom att öka eller minska dess längd. Med rätt verktyg och förnödenheter, är detta ganska lätt att åstadkomma.

Instruktioner

att förkorta

1 Försök armbandet på handleden. Bestäm hur många av kedjelänkarna du vill ta bort från armbandet för att göra det passar bättre.

2 Ta bort armbandet från handleden. Håll armbandet lossas. Lägg den i en rak linje på en plan yta.

3 Separat ett parti av spännet från ena änden av armbandet. Böj upp den lilla ringen som ansluter låset till ändlänk av armbandet. Dra spännet bort och ställ den åt sidan.

4 Minns hur många länkar du valt att ta bort från armbandet. Börjar i slutet länken räkna bakåt att antalet länkar. Till exempel, om du vill ta bort tre länkar, räkna tillbaka "tre, två, en" från slutet länken. Plan för att skära av länken når du när du säger "en."

5 Klipp av länken med avbitare om det är bra nog. Använd en guldsmeds att såga bort länken om den är gjord av en tyngre mätare av rostfritt stål. Snip eller såga genom en sida av länken. Böj länken öppna med tång. Dra bort det från resten av armbandet.

6 Sätt tillbaka spännet till slutet länken till din nya förkortade armband. Slip den lilla ringen som ansluter låset till armbandet på slutet länken. Stäng ringen över länken med en tång.

att förlänga

1 Försök armbandet på handleden. Bestäm hur många kedja länkar som du vill lägga till armbandet för att göra det passar bättre. Ta armbandet från handleden. Håll armbandet lossas. Lägg den i en rak linje på en plan yta.

2 Separat ett parti av spännet från ena änden av armbandet. Böj upp den lilla ringen som ansluter låset till ändlänk av armbandet. Dra av spännet och ställ den åt sidan.

3 Minns hur många länkar du valt att ta bort från armbandet. Erhålla samma antal av rostfritt stål hoppa ringar. Metallringar som öppnas och stängs och används ofta som smycken komponenter. Välj rostfritt stål hoppa ringar i storlek och spårvidd som överensstämmer med storleken och spårvidden för de befintliga länkar i ditt armband.

4 Öppna en o-ring något med en tång. Haka hoppa ringen på slutet länk av ditt armband. Stäng hoppa ringen med en tång. Fortsätt tills du har lagt så många hoppa ringar som du behöver för att göra ditt armband tillräckligt länge.

5 Sätt tillbaka spännet till slutet hoppa ring av din nyligen förlängdes armband. Slip den lilla ringen som ansluter låset till armbandet på slutet hoppa ring. Stäng ringen över hoppa ringen med en tång.