Billig Harley-Davidson gåvor

Billig Harley-Davidson gåvor


Om du har en vän som äger en Harley-Davidson motorcykel, då kanske du vill ge honom en Harley-tema gåva för en födelsedag eller ett speciellt tillfälle. Problemet är, kan många Harley-Davidson objekt vara ganska dyra. Skär ner på kostnaderna genom att handla runt, dra nytta av försäljning och välja små presenter som passar inom din budget.

Dekaler

Köp en Harley-Davidson dekal från en online-försäljare eller en officiell Harley-Davidson butik. Dessa dekaler och klistermärken kan sättas på bilar, motorcyklar, böcker, pärmar och andra objekt. Detta är ett enkelt och billigt sätt att visa sin Harley stolthet.

Hatt

Medan Harley-Davidson kläder - såsom motorcykel jackor - kan vara dyr, är en Harley Davidson klumpa ihop sig locket ganska sparsam. Välj en hatt som är i stil och färg du vet gåva mottagaren gillar att bära. Köp hatten från en officiell Harley butik för att säkerställa äktheten av produkten.

modell Harley

För Harley-Davidson samlare, kan en modell motorcykel vara en uppskattad present. Gjuten modeller är mycket billigare än full storlek Harley och finns i en mängd olika stilar och storlekar. Om din vän är en seriös samlare, sedan välja en modell som han inte har. Om din budget tillåter, köpa en glass monter för att göra modellen ser mer imponerande när de visas i din väns hem.

Paraply

När regnet öser, kan din vän fortfarande visa sin Harley lojalitet med en traditionell svart och orange paraply som har Harley-Davidson symbol.