Hur man målar din yogamatta

Hur man målar din yogamatta


Många yogamattor säljs med konstnärliga mönster tryckt på dem i olika stilar. Det är dock inte ovanligt att en ivrig utövare av yoga att vilja måla sin egen mat för att personifiera den. Även om ingen färg kan motstå den konstanta slitage som en yogamatta uthärdar, kommer akryl hantverk färg pågå under en avsevärd tid. För att förhindra ett lager av färg upphuggning varje gång du använder din yogamatta, köpa en matta i basfärgen du önskar så att du bara måste måla på detaljerna. Med 15 minuter fritiden, kan du måla och anpassa din yogamatta.

Instruktioner

1 Tvätta yogamatta med varmt vatten och torka majoriteten av vattnet med hushållspapper. Låt resten av yogamattan lufttorka. Detta avlägsnar allt skräp som skulle störa färgen.

2 Sätt en liten mängd akrylfärg på ett uppfällt pappersduk och doppa spetsen på din pensel i det. Sänk aldrig hela pensel - detta gör för stökig mönster och förstör penselns borst.

3 Börja måla din design på yogamattan, med början i ett hörn och arbeta dig över. Låt färgen torka i sex timmar. Vänd yogamatta över och måla ett mönster på den motsatta sidan, om du så önskar.

4 Återgå till normal användning av din yogamatta; färgen kan avklinga med tiden och kräver ommålning. Innan ommålning, alltid tvätta ytan ren från skräp.