Billig Dop favor idéer

Billig Dop favor idéer


Ett dop är en viktig tid i ett barns liv. Det innebär handlingen att avsätta barnets liv till Jesus och kyrkan tills han är gammal nog att bekräfta sitt liv på egen hand. Dopet parti, efter ceremonin, är ett sätt att tacka dina vänner och familj för att delta och vara en påverkan i barnets liv. Ett bra sätt att säga "Tack" är att ge en meningsfull fördel att gästen kan njuta av.

tvär nyckelring

Ett kors nyckelring är en inspirerande gåva som kan placeras på gästens nyckelring som en himmelsk påminnelse hela dagen. För en högre prisklasserna favör, köpa en silver-cross nyckelring med en liten ädelsten eller annan utsmyckning. Du kan göra en tvär nyckelring genom att skära ut av trä och avsluta det, eller bildar den ur pärlor eller porslin.

Plantable Cross

En Table kors är en minnesvärd fördel att dina gäster kan använda och komma ihåg varje dag, eftersom det växer till blommor. Table kors görs från frö papper. Frö papper är papper som har malts upp och blandas med vatten för att göra en gröt. Blomfrön tillsätts till blandningen, och då är det tillplattade, torkas och skärs i en korsform. Korset är fäst till ett kort med namnet på barnet som döptes och datumet. Gästen kan ta kortet hem, placera korset under jord, och vackra blommor kommer att börja växa. På kortet, skriva något som "Sarah Döpt: Titta på hennes tro växa."

tvär Ljus

Ljus är en gåva som alla uppskattar för deras dofter och dekorativa överklagande. Votive innehavare finns i klart eller färgat glas dekorerad med en graverad kors, eller en silver eller guldkors. En doftljus går inuti. Linda ljuslykta i ett stycke ren tyll och knyt en rosett runt toppen av tyll, dra den väl tillsluten. Bifoga en tagg som säger att namnet på händelsen och datum.