Hur att dekorera en post Ledge

Hur att dekorera en post Ledge


Om posten avsats som leder till ditt hus eller lägenhet är kalt och tråkigt, kan det vara dags att dekorera den. Du kan fylla en post avsats med vackra blommor och växter i keramikkrukor eller du kan använda ännu mer kreativ, unika element. Använd din fantasi. Placera objekt som du redan har runt ditt hus eller lägenhet till god användning.

Instruktioner

1 Orts färgrik keramikkrukor fyllda med olika växter och blommor längs ingångs avsats som leder upp till ditt hus. Du kan alternera med blommor och växter - såsom kaktusar och ormbunkar - eller så kan du potten blommor och växter jämnt. Välj färger och sorter som är säsongsbetonad och att du tycker om.

2 Placera en liten svart tavla på en tallrik stativ i mitten av kanten. Fyll två små terrakotta krukor med krita pinnar av olika färger, och placera krukor på vardera sidan av den stående tavlan. Skriv på tavlan, "Välkommen till vårt hem!" eller "Välkommen till mitt hem!" Om du är välkomna gäster för en födelsedagsfest eller bara välkomna grannskapet barn, skriver ett speciellt budskap såsom "Välkommen till Kate födelsedag Blowout! Möt oss på bakgården!" eller "Hitta konstnären inom dig! Rita på min trottoar!"

3 Ställ in sten djur eller statyer på kanten. Försök att använda statyer som berättar en historia. Till exempel, berättar historien om "Three Little Pigs" genom att placera tre smågris statyer längs kanten. Nära statyer, placera en fågelholk som ser ut som ett riktigt hus för att symbolisera smågris hem.