Hur man byter en Briggs & Stratton vevhus Packning

Hur man byter en Briggs & Stratton vevhus Packning


När din Briggs & Stratton motor verkar använda en hel del olja eller om du faktiskt se en oljeläckage mellan motorblocket och vevhuset täcka, då är det ett gott tecken att du kommer att behöva byta ut vevhuset packningen. Packningen mellan Briggs & Stratton motorblocket och vevhuset locket är en gjord av ett tunt vattentätt papper som passar motorblocket form och har hål för vevhus- bultarna att gå igenom.

Instruktioner

1 Skruva bort oljeavtappningspluggen på sidan av Briggs & Stratton motorblocket eller på basen av motorn med rätt storlek skiftnyckel. Låt all olja rinna ut i olje tråget.

2 Vänd på Briggs & Stratton motor upp och ned så att vevaxeln är vänd uppåt. Skruva alla bultar på basen av vevhuset locket med riktigt storleksanpassade hylsnycklar. Dra bort locket.

3 Skala gamla vevhuset packning av. Torka runt kanten av motorblocket och vevhuset lock med en torr trasa för att avlägsna eventuellt överskott av olja eller skräp.

4 Placera den nya vevhuset packningen mot motorblocket. Linje upp korrekt under bulthålen som vevhuset fäster igenom.

5 Skjut vevhuset tillbaka locket på. Tätt upp alla bultar. Sätt rätt storlek uttaget på ft-lb momentnyckel. Dra en bult till 15ft-lb, sedan dra åt en skruv på motsatt sida av vevhuset till 15 ft-lb; fortsätta denna motsatta åtstramning att ordentligt täta packningen på plats.

6 Vänd motorn rätt sida upp igen. Tillsätt rätt mängd olja till motorn.