Hur man lägger YouTube till PS3 Media Server

Hur man lägger YouTube till PS3 Media Server


PlayStation Media Server är ett mycket användbart verktyg för avancerade Play Station användare, men det är fortfarande saknar en enkel infödd lösning för att strömma YouTube-videor från datorn till PlayStation konsolen. Med lite tweaking på inställningarna PS Media Server och med hjälp av en bra plugin, kan vi lyckas strömma YouTube-videor i några enkla steg.

Instruktioner

Hur man lägger YouTube till PS3 Media Server

1 På den dator där PS Media Server är installerad, öppna webbläsaren, gå till https://github.com/chocolateboy/pmsencoder/downloads och ladda ner filen pmsencoder-1.6.2.jar (detta är PMSEncoder plugin). Gå till den mapp där du har hämtat den här filen till, högerklicka på filen och välj "Kopiera".

2 Öppna "Windows Explorer" navigera till din lokala hårddisk, öppna "Program Files" eller "Program (x86)" om du använder en 64-bitars version av Windows, leta reda på "PS3 Media Server" och när du är det, högerklicka på mappen "plugins" och välj Klistra in på detta sätt den fil som du hämtade i steg 1 kommer att kopieras till plugins mappen PS3 Media Server.

3 Gå till din användarprofil för PMS mapp inställningar, för att göra detta enkelt genom att kopiera följande adress och klistra in den i en Windows Explorers adressfält eller köra den från aktivitetsfältet "Kör ..." -knappen: "% systemenhet% \% userprofile% \ AppData \ roaming \ PMS ".

4 Du ser en fil som heter "pms.conf", dubbelklicka på den och öppna den med Anteckningar. När du är i Anteckningar, tryck på Ctrl + F för att öppna ett sökfönster och klistra in följande rad: "motorer = mencoder,avsmencoder,tsmuxer,mplayeraudio,ffmpegaudio,tsmuxeraudio,vlcvideo,mencoderwebvideo,mplayervideodump,mplayerwebaudio,vlcaudio,ffmpegdvrmsremux."

5 Lägg till följande text "pmsencoder" mellan de två första orden "motorer =" och "mencoder". Stäng Anteckningar och klicka på "Spara" när frågan om att spara ändringarna.

6 Starta om datorn och PlayStation konsolen för att se till att PlayStation Media Server laddar nya plugin. Nu kan du strömma YouYube videoklipp till din PlayStation och även spara dem på PlayStation hårddisk så att du kan spela dem när du vill.