Vad är några bröllop kort Wishes?

Vad är några bröllop kort Wishes?


Bröllop kort önskemål passerar känslor av kärlek, hopp och välstånd från en bröllopsgäster till bruden och brudgummen. Kommersiella kort kan godtas för alla bröllop tillfällen, men vissa gäster kanske vill ha en mer personligt meddelande för att ge hur de känner bruden och brudgummen. Du kan använda dikter, kända citat och filmrepliker att ge lyckönskningar på ett bröllop kort.

Välja Perfect Wedding Wish

När du väljer ett bröllop kort önskan, välja en som representerar din relation med bruden och brudgummen. Kärleksdikter och personliga anteckningar är idealiska för familjemedlemmar och nära vänner. Allmänna väl önskemål fungera bättre för vänner.

Kärlek

Du kan skriva en dikt av innebörden av äktenskapet. Till exempel: "Äktenskapet är en kombination av många olika saker, de flesta börjar i god tid före utbytet av ringar På denna dag två hjärtan för alltid bli en, en gång för tårar, skratt och roliga När musiken dör ner och gäster alla har kvar.. titta vid din sida och vet att du är välsignad. "

Engagemang

En dikt som betonar engagemang är bra.. "Wedding löften lovar kärlek i goda tider och dåliga Det kommer att finnas stunder av skratt och tider när du är ledsen Stand by din partner med ett leende på läpparna, när tiderna verkar outhärdlig och liv alltför snabba. Ta ett steg tillbaka, reflektera över denna dag, när bröllopet gången banade romantiskt sätt att en evighet av lycka det är bara inom räckhåll, och minns sann kärlek är tänkt att pågå. "

Vänskap

Mellan flickor: "När vi var små, vi drömt om sagor och stjärnfall När vi blev äldre, dessa drömmar ändras till heta pojkvänner och första bilarna på din bröllopsdag, minns dessa tider när vi stannade upp för sent, unga partners.. . brottsligheten Skratta med honom som du skrattade med mig och återuppleva de yngre år med nya, levande drömmar Idag börja ett nytt liv,... en ny tid Må han hedra dina drömmar som du hedrad gruvan Ditt efternamn kan förändras, men du kommer alltid att vara den bästa vän som delade livets unga drömmar med mig. "

Välstånd och kärlek

Önskar paret all lycka: "Må du alltid ha ett öre i fickan så att du aldrig kommer att bli dålig Må ni alltid har en skrot av tyg så att du aldrig kommer att bli kallt Må ni alltid har några torkade bönor så.. du kommer aldrig att vara hungrig. Må ni alltid ha en droppe vatten så att du aldrig kommer att bli törstig. Och kan du alltid ha en hand för att hålla så att du aldrig vara ensam. "