Hur man gör en Karnevalaffisch

Hur man gör en Karnevalaffisch


En karneval kommer till stan: en neon-ljus natthimlen, höga rop av spänning som redskap med en berg-och dalbana rutnät, luktar sockervadd och om planerade ordentligt, stora folkmassor. Locka fler människor din karneval genom att annonsera det med en affisch. Du behöver inte spendera pengar på en grafisk designer eller konstnär för affischen när du har allt redan krävs på din dator. Gör en karneval affisch och bjuda samhällsmedlemmar till "rida" av sina liv.

Instruktioner

1 Samla bilder för karnevalen affischen genom att granska befintliga filer som kan vara tillgängliga från tidigare händelser eller genom att ta bilder av karneval preparat. Detta är valfritt.

2 Öppna ett desktop publishing program som Adobe InDesign eller Microsoft Publisher. Du kan också använda ett ordbehandlingsprogram som Microsoft Word.

3 Ställ in dimensioner för affischen genom att klicka på programmets "sidlayout" eller "layout" flikar. Välj "Anpassad", "Fler sidstorlekar" eller "Sidstorlek". Ange mått såsom "18 inches" i "Bredd" rutan och "24 inches" i "Höjd" rutan, en gemensam affischstorlek. Klicka på "OK" och programmet ändrar storlek till affischstorlek.

4 Klicka på "Infoga" -menyn eller fliken ovanpå av programvaran skärmen. Välj "Bild" eller "Image" alternativet. Bläddra till en digital bild som ska användas från en tidigare karnevals tema fotografi. Dubbelklicka på bilden för att lägga till affischen och lägga till ytterligare bilder som önskas. Lägg till ytterligare bilder genom att klicka på "Clip Art" -knappen på programvara och genom att söka efter karneval relaterade bilder såsom clowner, fyrverkerier och pariserhjul. Dubbelklicka på bilderna för att lägga till dem till affischen.

5 Klicka nära toppen av affischen eller lägga till en textruta genom att klicka på "Rita textruta" alternativet på bandet. Skriv affischen rubriken, till exempel "Carnival kommer till stan lördag till lördag!" Skräddarsy texten så att den underrättar en potentiell läsare om händelsen.

6 Markera texten och förstora den med alternativen i fliken "Hem" teckensnitt avsnittet "Typ" i verktygsfältet eller genom att högerklicka och välja "Font".

7 Lägg till ytterligare text till affischen, inklusive information om karneval innehåll såsom mat, spel och rider, lokalisering och riktningar; kostnader för parkering, entré, rider, mat och underhållning; och information om hur man får mer information såsom en webbplats eller koordinator telefonnummer.

8 Klicka på "File" -fliken eller meny. Klicka på "Spara som". Skriv in ett namn för karnevalen affischen och klicka på "Spara" -knappen.