DIY trä förvarings

DIY trä förvarings


Lagringsutrymme krävs ofta i hemmen, vare sig det är i garaget, kök, sovrum eller kontor. Hyllor, plastförvaringslådor eller hela möbelskåp enheter kan vara extremt dyra, eftersom de är specialgjorda med dyr material. Premade lagringslösningar kan också inte vara lämplig för dig, om du behöver en viss storlek; dyra lagringslösningar kan endast komma i som specifika storlekar. För att lösa detta problem, bygga din egen trä förvarings hylla.

Instruktioner

1 Placera plywood ner på en arbetsyta. Mät och markera två sidostycken för lagring hylla. Bitarna bör vara identiska och mäta 50-by-20 inches. Rita ytterligare tre stycken för botten, topp och hyllor bit. De tre delarna bör vara identiska och mäta 30-för-20 inches.

2 Flytta plywood bit vid sidan av ritbordet så att du kan klippa ut bitar med hjälp av pusslet. När de fem Bitarna skärs, sandpapper kanterna.

3 Placera den övre delen, hyllor bit och bottenstycket på sina sidor. Linje upp dem, så att du har tre stycken i en vertikal placering framför dig. Ta de två sidostyckena och rada upp dem vinkelrätt mot tre stycken, så att sidostyckena omger de tre delarna. Med andra ord bör de tre delarna vara i mellan sidostyckena.

4 Fäst den övre delen till båda sidostycken genom att hamra spikar i sidostyckena. Spikarna bör sträcka sig in i toppstycket. Gör samma sak för bottenstycket. Fäst hyllan utifrån dina behov på samma sätt som den övre och bottenstycket. Använd nivå för att säkerställa strukturen är ännu. Till exempel kan du två lika stora hyllor eller du kanske vill en stor och en liten hylla. Hammare spikar i sidostyckena, så naglarna sträcker sig in i hyllor bit när du installerar den.

5 Vänd trä förvarings hylla rätt sida upp och placera den i valfri plats. Lägg dina lagra objekt i trähylla.