Hur man ansöker Barn Pirate Makeup

Hur man ansöker Barn Pirate Makeup


Pirater har alltid varit populära Halloween kostymer för barn, särskilt eftersom "Pirates of the Caribbean" filmer debuterade. Många kostym butiker har pirat dräkter i ungen storlekar, men dräkten på egen hand är inte tillräckligt för att fullborda tecknet. Kostym butiker säljer också verktyg som kan användas för att skapa en pirat smink som kommer att bli avundade av andra trick-or-treaters. När du gör detta make-up, gärna ändra instruktionerna om inspirationen slår.

Instruktioner

1 Applicera en skugga färg som är en nyans eller två mörkare än ditt barns hudfärg till templen, ögonhålor och området under kindbenen för att skapa en nedsänkt in effekt. Du kan använda en make-up borste eller svamp för att uppnå detta.

2 Riv slutet av en latex make-up svamp, vilket skapar en ojämn, oregelbunden yta.

3 Applicera försiktigt en solbränna-färgad kräm make-up till barnets ansikte med trasiga svamp. Håll ansökan något oregelbundna som en verklig solbränna. Applicera färgen något hårdare på näsa, kindben och panna.

4 Använd en grov, svart stöpplingen svamp för att tillämpa svart kräm smink i skägget området. Knacka lätt svampen mot barnets ansikte för att skapa en stubb effekt. Om du inte kan få en stöpplingen svamp, en kvadrat med akvarium filter fungerar så bra.

5 Använd en röd smink penna för att rita en ojämn ärr över barnets ansikte. För en oläkt ärr, lätt tillämpa en skugga färg under ärret och en höjdpunkt ovanför den för att skapa en tredimensionell effekt. För sömmar, rita svarta linjer över ärret varje kvarts tum.

6 Mörkare barnets ögonbryn med en svart smink penna, teckning små linjer för att simulera enskilda hårstrån. För en mer humoristisk utseende, ansluta dem till en unibrow.

7 Powder make-up med transparent puder med hjälp av en pudervippa. Detta kommer att sätta make-up och hjälpa till att hålla den från smetar.

8 Torka barns tänder med en vävnad.

9 Paint nikotin färgade tandemaljen på barns tänder oregelbundet så att de ser smutsig och ruttna. Om så önskas, måla svart tandemaljen över några av dem så att de ser ut som om de saknas.

10 Applicera tung svart ögonskugga för en Jack Sparrow utseende.