Hur man drar egyptiska Scarabs

Hur man drar egyptiska Scarabs


En egyptisk skarabé är en typ av skalbagge som finns i Egypten. Dessa skalbaggar är mycket dekorativa med slående färger, former och mönster på sina övre höljen. Bilder av egyptiska scarabs finns i alla typer av smycken och föremål från den här delen av världen. För att rita en skarabé är inte svårt eftersom insekten har en enhetlig och enkel kropp som är mycket grafiskt. Börja med en bra overhead fotografi av skarabé kan användas som referens.

Instruktioner

1 Placera ritningen dynan på bordet. Placera en bit skrapa papper under hälen på draghand för att vila på medan du ritar, håller detta ritpapper fri från oljor och penna överföring uppstår när din hand vidrör papperet.

2 Rita en linje ner den vertikala mitten av pappers att rita en vertikal skarabé med huvudet mot toppen av papperet. Scarab är symmetrisk, eller samma på båda sidor, ger detta dig att använda verktyg på ett effektivt sätt att hålla ritningen även.

3 Skissa grundläggande formen av skarabé på papperet lätt så att du vet vilken storlek du vill ha.

4 Placera en oval mall längs mittlinjen där den bakre delen av insekten dras. Använd mallen för att rätta till ovala och böjda linjer. Mallar är tjocka plastskivor med perfekt formade examen hål. Längs varje hål är mönster som tillåter dig att rada upp mall hålet med din ritning.

5 Rita huvuddelen av felet, det är en lång U-form. Rita två horisontella linjer på toppen av den U-form där huvudet och kroppen är separerade i två segment. Huvudet är ovanför kroppen och avsmalnar mot näsan. Skissa i ögonen på vardera sidan av huvudet. Dra i en horisontell linje över ögonen och en andra linje under ögonen. Näsan är en liten utskjutande gjort anmärkningsvärda med mycket rätlinjiga mustasch liknande utsprång på vardera sidan.

6 Dra i frambenen. Dessa hullingförsedda längs varje sida, något böjd och de hamnar i en stor klo. Scarab har dubbel tillbaka inför ben som är smalare än frambenen. En uppsättning är bakom kroppen / huvudseparationspunkten och den andra uppsättningen är medelpunkten längs kroppen och alla ben har inåtvända klor.

7 Detalj halsen leden för att visa dopp mot vingarna och utveckla vingseparationslinjen. Detalj ur benen för att lägga hår och små spikar. Vingarna kan vara så smidig att de ser ut som polerad krom och huvudet har utseendet av bearbetade läder. Avsluta med att lägga till skuggor och färger för att passa din specifika typ av skarabé.