Dragonfly-tema födelsedagstårtor

Dragonfly-tema födelsedagstårtor


En oförglömlig tårta kan vara drabbade av en födelsedagsfest. Om du väljer ett tema för partiet, bär temat över till kakan också. Match färger kakan glasyr och utsmyckningar med dem på duken, som betjänar plattor, banderoller eller annan part dekorationer. Planering en trollslända tema fest? Du har ett antal roliga och kreativa alternativ för att dekorera en tårta för att passa detta motiv.

Målat glass Dragonfly Cake

Tiffany målat glas trollslända lampskärmar kan inspirera en ovanlig twist på en trollslända-tema part. Dekorera en tårta med en ljus nedisning av ditt val. Använd svart rörsystem gel för att skapa utseendet av målat glas konturer på moset. Använd färgglada utsmyckning gel för att fylla i de utrymmen som ser ut som målat glas. Föra över temat i ett parti aktivitet, som att måla målat glas prydnadsföremål, och dekorera festlokal för att återspegla en 1920-talet jugend tema.

Upp och nedvänd Dragonfly Cake

Förbered en nyckfull upp och nedvänd kaka. En upp och nedvänd kaka har åtminstone två nivåer och, som namnet antyder, ger en illusion av att kakan är på väg att välta. Fäst 12-tums blomma tråd Dragonfly charm eller prydnadssaker som du vill ge dina gäster som present. Använd tång för att kurvan tråden i lösa spiraler och använda dem för att dekorera tårtan.

muffin Dragonfly

Använda en stor bit kartong täckt med folie och ordna färgade muffins i form av en trollslända. Du kan använda full storlek muffins, minis, eller en kombination av båda storlekarna. Frost muffins med pastellfärgade isbildning eller andra färgade pålägg. Gör en rad med muffins att representera kropp sländan och fylla i vingarna med andra muffins. Alternativt, fylla en cupcake träd med muffins som har trollslända mönster eller dekorationer på dem.

Damm-tema Cake

Eftersom sländor ofta är fläckig i närheten av vatten, överväga att skapa en förtrollande damm scen på kakan. Gör ljusblå glasyr, att representera vatten och frost hela kakan med det. Var noga med att inte göra det blå för djupt, eftersom mörkblå glasyr kan ser osmaklig för vissa människor. Dekorera kakan med dekorera gel, fondant, etc. formade som sländor, näckrosor, lilja kuddar, etc.