Hur man gör en naturlig storlek Manga Doll

Hur man gör en naturlig storlek Manga Doll


Att göra en docka kan vara ett kreativt projekt, och mycket billigare än att köpa en. Crafting det med ett barn kan lägga till speciella egenskaper dockan har. Utforma leksaken att vara lika hög som barn eller unga vuxna mottagare. Lägg detaljerna från barnets favorit manga och du kommer att ha en kvalitet leksak barnet kan beundra och spela med för många år framöver.

Instruktioner

1 Lägg vit eller kött tonade färgade tyg på en ren arbetsyta. Be en person att ligga platt ovanpå tyget. Spåra konturerna av hans eller hennes kropp på fel sida av tyget med sömnad krita. Kontrollera att konturen visas tydligt på tyget.

2 Klipp tyget längs krita linje.

3 Lägg en andra ark av tyget med avigsidan uppåt.

4 stift tyget form du klippa till arket och skär längs konturen kanterna. Dessa två bitar göra framsidan och baksidan av dockan.

5 Ta bort stiften och vrid de två delarna så att båda höger sida mot varandra.

6 Lägg de två delarna på en plan yta och markera en linje längs av tyget, till en halv tum från kanten möjliggöra en innersöm.

7 stift fram- och bakstyckena mot varandra och sy ihop dem längs kritlinje lämnar tolv till sexton inches ogjort på toppen av dockans huvud. Ta bort stiften som du syr.

8 Sätt händerna i unsewn öppningen och vänd tyget ut.

9 Stuff dockan med quiltning vadd eller rena tygbitar som börjar med fötterna och benen. Tryck på fyllningen så att den fyller tyget och formas jämnt.

10 Sy öppningen i toppen av huvudet stängd. Dubbel stygn den sista halv tum stygn för att säkra tråden.

11 Använd barnkläder eller göra kläder själv att klä manga docka. Se bilder av manga karaktär för att få rätt färg och stil.

12 Fäst en peruk med några sömmar eller med tyg lim. Styla peruk för att matcha manga tecken du väljer.

13 replikera karaktärs ögonbryn, ögon, näsa, mun och andra utmärkande egenskaper med hjälp av färg och knapparna.