De bästa nominellt gräsklippare

De bästa nominellt gräsklippare


Om du letar efter gräsklipparen som har fått högsta betyg totalt sett oberoende av gräsklipparen stil eller varumärke, kan ett antal konsumentinriktade granskare erbjuda förklaringar av deras mycket top picks. Konsument Sök webbplats erbjuder en över hela linjen lista över de bästa gräsklippare; webbplatsen slakt dess informations översyn från ett antal välkända källor, inklusive Consumer Reports, Popular Mechanics, Good Housekeeping och andra nisch omdöme publikationer, på nätet och i tryck.

Toro e-Cycler

Enligt Consumer Sök, är Toros e-Cycler bästa sladdlösa elektriska gräsklipparen du kan köpa. Klipparen drivs av ett 36-voltsbatteri. Den skär extremt jämnt jämfört med de flesta gräsklippare, och kan justeras upp till en maximal höjd på 4 inches. Dessutom e-Cycler s mulching funktion fungerar bra, startar den mjukt och har en tyst totala driften. Av dess nackdelar, är e-Cycler ganska tung och har en komplicerad styrning höjdjustering.

Honda HRX217K2HXA

Hondas HRX217K2HXA modell blir den bästa självgående gasdrivna gräsklippare, enligt Konsument Sök. Dessutom, JD Power and Associates erkända Honda som all-around bästa icke åkbara gräsklippare tillverkare 2010. Det går tyst och är ganska effektiv. Klipparen CARB-certifierat för att ha låga utsläpp. Funktioner inkluderar en variabel farthållningen funktion, mulching och paketering alternativ och en broms som stoppar klingan utan att avbryta motor. Dock har Hondas gasdrivna ledare ett handtag som vissa testare hittade för länge, ger det en urladdning på baksidan och en del funnit sin självgående rörelse för långsamt.

Toro Recycler 20.332

Listad av Konsument Sök som det bästa budget gräsklipparen, Toro Recycler 20.332 har en peppy maxhastighet samt en "personlig takt" enhet. Testare tyckte det var lätt att växla mellan lägena när du använder Toro Recycler. Bland dess nackdelar, inte Recycler inte har en knivbromsen och dess mulching funktion fått blandade recensioner från testare. Höga testare fann handtaget obehagligt korta.

Lawn-Boy 10645

Tilldelas "bästa gas tryck gräsklipparen" åtskillnad av Consumer Sök, gräsmattan-Boy 10645 har en över genomsnittet mulching funktion. Dess sido urladdning drift är utmärkt och levereras med en valfri ränna. Bland klipparens svaga punkter, gjorde det inte visar samma tillförlitlighet som andra testade modeller. Också visade ståldäcket strukturen i sig att vara benägna att rosta. Liksom många av de testade gräsklippare, gräsmattan Boy kontroller höjdjustering var komplicerad och ganska svårt att använda.