Hur man gör Flytande Hyllor

Hur man gör Flytande Hyllor


En flytande hylla är en som inte tycks ha några försörjning. Hyllkonsoler inte används, så utseendet är ren och modern. De kan målas för att matcha dina väggar eller lämnat sitt naturliga träfärg. Gör Flytande hyllor med hjälp av en ihålig kärna dörr och en trä bar, kallas en knap, som är fäst på väggen.

Instruktioner

1 Köp en 18-tums ihålig kärna dörr. När de är skurna på längden, kommer det att göra nio-tums breda hyllor.

2 Använd en nivå för att spåra en linje på väggen där din hylla kommer att hänga. Lokalisera reglarna och markera dem med maskeringstejp.

3 Skär dörren på längden. Använd ett blad som kommer att göra ett rent snitt.

4 Mät det öppna utrymmet mellan de faner om dörren. Det är där hyllan kommer att glida på dobben, så noggrannhet är viktig. Skära klotsarna från en 2 från 4 till denna bredd och insidan längden av dörren.

Hål 5 Borra 1/4-tums diameter in reglarna där du placera hyllan. Håll knap mot linjen du ritade och borra genom dubben och in dubben med en 1/8-tums borr.

6 Använd en skiftnyckel för att installera en eftersläpning skruv i varje hål. Använd 1/4-by-3 1/2 tums skruvarna och dra åt dem. Se till dubbarna är helt nivå.

7 Skär bort åtminstone en tum till 1 1/2 inches av den korrugerade kärnan innanför dörren. Skrapa någon limrester. Avsluta hyllan genom att antingen måla den eller färgning det.

8 Skjut spåret i dörren över knap. Se till att flytande hylla sluter tätt mot väggen. Om den inte gör det, använda sandpapper eller ett plan för att göra det rakt.

9 Ta bort dörren från knap. Sätta snickarens lim längs den övre av dobben, och bottnen på insidan av dörren. Skjut dörren tillbaka på knap.

10 Nail flytande hyllan till cleat med hjälp av en-tums dyckert. Space dem 8 inches isär.

1