Hur lång tid att laga revben på grillen?

Hur lång tid att laga revben på grillen?


Grillade revben är saftiga komplement till alla middag när det görs på rätt. Från rub utomhus såser att bara glaserade med farinsocker, grillade revben är välsmakande och kan snabbt bli en familj favorit. Men det spelar ingen roll vilken typ av sås du använder eller kryddor du välja om du under- eller koka revbenen. Att veta hur lång tid att grilla dem är nyckeln till att skapa en fantastisk måltid.

Know Your Grill

Grillning revben korrekt beror på vilken typ av grill som du planerar att anställa för jobbet. Även om det kan finnas en uppsjö av olika märken och stilar, är den grundläggande grill antingen kol eller gas.

Kolgrill

Förhindra revben från uttorkning under tillagningen i en kolgrill genom att placera kol på ena sidan av grillen reservoar och låta dem vända helt vit efter belysning. Sätta en engångsaluminiumpanna över toppen av träkol och fyll till hälften med vatten. Placera en andra långpannan under revbenen för att fånga olja kommer från köttet. Köttet ska vara på den motsatta änden av grillen från kolen, som bör vara vit varm. Stäng locket och koka i fyra till sex timmar, beroende på tjockleken av ribborna. Ett enkelt sätt att berätta köttet är klar är att skära fri en del av revben. Det bör finnas en rosa ringen runt utsidan skikt av köttet - den rök ring - och resten bör lätt komma bort från benet.

Gas Grill

Placera en engångsaluminiumpanna mellan gasbrännare och kuggstången, där ribborna kommer att placeras. Detta kan åstadkommas antingen genom att sätta pannan direkt ovanpå brännarna och under huvud rack, eller genom att placera kokkärlet på huvud rack och sätta revbenen på en andra kuggstång. Värm gasgrill upp till ca 107 grader C - som kan mätas antingen med en inbyggd termometer eller en stektermometer in i sidan av grillen huva - och lägg revbenen. Låt revbenen koka i cirka två timmar, tillsätta vatten när det behövs för att hålla pannan halvfullt.

Spice är rätt

Du kan lägga till smak till dina revben med hjälp av ett par olika metoder. Först kan du använda blöt flis - hickory, äpple eller mesquite är populära - till värmekällan för att skapa en smaksatt rök att lägga till smaken. Lägg till mer indränkt marker röken börjar dö. För det andra, överväga att prova en torr gnida innan du sätter revbenen på grillen. Gnid tunga mängder revben gnugga kryddan - finns på de flesta livsmedelsbutiker - på revbenen. Skaka bort överflödigt krydda. Om möjligt, låt kryddan sitta på revbenen över natten. Sås är ett populärt sätt att krydda revbenen. När revbenen är genomstekt helt, tillsätt såsen med en borste och koka i 10 minuter mer, svarvning revbenen över flera gånger och ansöka om ett nytt sås varje gång. Låt såsen tjocknar och brunt något, caramelising sockren i blandningen. Bränn inte sås.

Quick Fix

Koka revbenen i 35 minuter och koka på en het grill i 10 minuter. Detta kommer att laga revbenen genom fullständigt och snabbt, men ge dem som grillad smak. Tillsätt kryddor efter kokning eller sås efter 10 minuter av matlagning.