Hur kan spåra flygplan planer på att skummet

Hur kan spåra flygplan planer på att skummet


Hemlagad modell flygplan instruktioner komma med olika instruktioner för att bygga kroppen. Vissa instruktioner för kroppsdelar skalenliga, medan andra är små ritningar och de måste förstoras. De kroppsdelar antingen kopieras med en kopieringsmaskin eller dras på pappersark oavsett vilken instruktion ingår. Detta görs för att förhindra förlust av mönsterdelar vid utarbetandet på skum. Överföra flygplanet mönster på ett ark av skum med användning av en slö penna eller en stylist. En stylist är en trubbig ände instrument som används i keramik och smyckestillverkning.

Instruktioner

1 Märk varje flygplan kroppsdel. Klipp ut de kopierade flygkroppsdelar.

2 Placera alla kroppsdelar på skum plåt att se till att det finns tillräckligt med lakan för att slutföra projektet. Ta bort alla utom en kroppsdel ​​som är längs skum plastfolie kanten.

3 Placera fingrarna från din icke-dominanta handen i mitten av flygplanet del för att hålla den på plats. Flytta fingrarna som behövs för att se till att en del inte glider medan spårning på skum lakan.

4 Trace runt den yttre kanten av flygplanet kroppsdelen med en trubbig ände penna eller stylist. Tryck bara tillräckligt hårt för att göra en liten fördjupning i skummet. Skummet skärs efter det att kroppsdelen avlägsnas. Upprepa processen med återstoden av de flygplanskroppsdelar.

5 Skär spåras flygplansdelar från skumplåt med en vass kniv. Skär längs fördjupningarna i skummet lakan.