Hur man säljer begagnade däck och fälgar

Hur man säljer begagnade däck och fälgar


Hur du säljer begagnade däck och fälgar beror på om de fortfarande är i bruk eller bör skrotas. Priset på begagnade däck och fälgar varierar kraftigt baserat på deras tillstånd, ursprungliga kvalitet och nuvarande efterfrågan på dem. Du kanske också kunna göra lite pengar på skrot däck och fälgar, även om det kommer att vara bara några dollar och bygger till stor del på vad en viss skroten eller återvinningsstation är villig att betala per pund för metallskrot och gummi.

Instruktioner

Återanvändbara Däck, fälgar

1 Lägg ut en annons på en webbplats Internet som specialiserat sig på begagnade bildelar. Internet har blivit allt populärare för att ge billig eller gratis reklam istället för att göra det genom en tidning.

2 Annonsera dina fälgar och däck på en plats Internet nätet som auktioner objekt.

3 Försök att sälja dina däck och fälgar till ett företag som säljer begagnade däck. Det kan köpa däcken om de har en anständig mängd slit vänster och har inte punkterats. Det kan också köpa fälgar som inte har bucklig, dinged eller mycket repig. Dessa företag kan också ge dig kredit i stället för kontanter om du köper något från dem.

Kasserade däck, fälgar

1 Kontakta en lokal återvinningsstation och frågar om det lönar sig för begagnade däck och fälgar. Däck kan omvandlas till många användningsområden, bland annat att göra nya däck. Metallen i fälgar är också återvinningsbara.

2 Kontakta vägen uppdelning av de lokala myndigheterna och fråga om det kommer att betala för kasserade däck. Gummi kan omvandlas till tjära för vägprojekt och används för att skapa alternativa bränslen.

3 Ta dina däck till en närliggande gummiomvandlingsanläggning. Dessa växter kan köpa dina däck för att omvandla gummit i en annan produkt.

4 Ta kontakt med lokala junkyards och frågar om de kommer att betala för dina däck och fälgar. Junk handlare tar ofta saker som de kan sälja till återvinningscentraler.

5 Lägg ut en annons på Internet erbjuder skrot däck till salu. Kasserade däck kan användas för många ändamål, inklusive buffertar i trädgårdar och gungor på lekplatser. Gamla däck används också vid marinor för buffertar på sidorna av bryggor.