Räkna dina välsignelser Aktiviteter

Räkna dina välsignelser Aktiviteter


Begreppet välsignelse är hebreiska ursprung, och det hänvisar till Gud dispense bra saker från hans magasin till sina skapelser på jorden. Oavsett om du är samlade med vänner för Thanksgiving semester eller om du helt enkelt vill uppskatta allt du har fått, räkna dina välsignelser aktiviteter hjälpa dig att fira dina välsignelser på ett påtagligt sätt.

thankfulness Journal

Räkna dina välsignelser Aktiviteter


En thankfulness tidskrift ger en enkel aktivitet för att räkna dina välsignelser på en daglig basis. Både barn och vuxna kan hålla Thankfulness tidskrifter, även barn kommer sannolikt att behöva hjälp från föräldrar när man skriver sina välsignelser. Alla affären eller hemlagad journal kommer att arbeta för denna verksamhet. Helt enkelt ta tid att sitta och räkna upp de välsignelser som kom in i ditt liv under föregående dag, vecka eller till och med hela året. Nya jobb, nya romanser, bra betyg eller förbättrade relationer är bara några av de många välsignelser som kan spelas in i en tacksamhet journal.

Barn Blessing Tree

Räkna dina välsignelser Aktiviteter


Tillåter barn att skapa sin egen välsignelse träd hjälper dem att stärka deras sensoriska förmågor, och det hjälper också dem att internalisera de bra sakerna i livet. dra helt enkelt ett träd, minus bladen, på en bit kraftigare papper. Har ditt barn färg lämnar på trädet med markörer eller fingerfärg. Medan färgen torkar, be ditt barn att lista saker han gillar att göra, människor han älskar och gåvor han har nyligen fått. Skriv dessa bitar av information som löven på trädet, och förklara för barnet att dessa saker är alla välsignelser som han kan vara tacksamma.

Vuxna Blessing Tree

Räkna dina välsignelser Aktiviteter


Vuxna välsignelse träd är perfekt för Thanksgiving fester eller andra festliga sammankomster. Plantera ett kalt träd lem med många grenar vertikalt i en liten kruka. Klipp ut små blad från konstruktion papper. Peta ett hål i varje blad, dra en liten längd av snöret genom hålet och knyt bandet till en slinga. Ställ in planterade lem, blad och markörer i foajén i ditt hem. Som gäster anländer till din fest, be dem att erkänna sina välsignelser genom att skriva dem på bladen. Varje blad kan sedan hakas trädet lem via trådslingor. En din välsignelse träd är full av löv, använd trädet som en tabell mittpunkten.

tacksamhet Jar

Räkna dina välsignelser Aktiviteter


Både barn och vuxna kan delta i tacksamhet Jar aktivitet, som ger en visuell symbol för många välsignelser en familj har fått. placerar helt enkelt en stor burk, vas eller skål i en undanskymd plats i hemmet. Ställ in ett antal pappersbesked, tillsammans med pennor, bredvid kärlet. Be familjemedlemmarna att skriva ner alla de välsignelser som de är tacksamma på en separat lapp, sedan placera alla glider i burken. Låt inte någon läsa papperslappar tills Thanksgiving middag serveras, eller tills en avgörande ögonblick i en annan fest sammankomst. När tiden är rätt, be dina familjemedlemmar att dra några glider ut ur burken, och att läsa de glider högt för hela gruppen.