Transformator Höjdpunkten Idéer

Transformator Höjdpunkten Idéer


Transformatorer, en populär barnleksak, tv-show och film franchise är utlänningar som har kommit till jorden. De är robotar som kan förvandla sig in i bilar för att smälta in på jorden. De "goda" Transformers är Autobots och de andra är Decepticons. Om du är förvirrad, oroa dig inte, kommer dina barn vet. Små pojkar som älskar och följer Transformers kommer att njuta med dem i center och alla aspekter av inredning för en transformator födelsedag tema.

transformator Diorama

Skapa en liten diorama med Transformers att använda som en höjdpunkt. Köp några liten transformator actionfigurer, till leksak och stor låda butiker. Använd en bit runt frigolit som bas för din diorama. Täck botten med grön färg för att indikera gräs, eller grå för att indikera en stadsgata. Om du skapar en gräs scen, lägga till träd och mossa som gräs. Om du skapar en stad scen, gör byggnader av ost lådor och andra små lådor. Måla dem grått och sätta dem i scenen. Tillsätt transformator actionfigurer att slutföra diorama. Ge födelsedagsbarnet de actionfigurer som en gåva efter festen.

Licensierad Transformator Gear

Använd licensierade Transformator redskap som en knutpunkt för en tabell. Hitta den licensierade mitt och motparten kugghjuls stor låda och partiaffärer. Online partitillförsel återförsäljare utför även produkterna. Om du väljer att inte använda den licensierade mitt, överväga att använda andra licensierade part redskap bord brännpunkt. Limma tre Transformator-THEMEDPARTI plattor för att bilda en triangel (med bilden utåt) och använda det som en höjdpunkt. Sätt en bukett av ballonger partifärger genom öppningen i partiet plattan triangeln och ställa den på bordet med en vikt fäst att använda en höjdpunkt.

Transformator Dräkt Punkten

Använd en mask eller hjälm från en transformator kostym som en höjdpunkt. En av Transformer heter Bubble Bee. Han är en av hjältarna i historien och har gjorts till ett barns kostym. Använd hjälmen från denna dräkt som mittpunkten för en part bord. Omger den gula mask med strimlad metalliskt papper eller konfetti att lägga till lite gnistan till mittpunkten. Du kan också använda handskar från dräkten i mitt också.

elektronisk Punkten

Transformers är tekniskt kunniga robotar, så en elektronisk mitt skulle vara passande. En elektronisk mitt kan vara en bärbar dator eller personlig DVD-spelare i mitten av bordet, spelar Transformer filmen. Ett annat sätt att införliva elektronik i en födelsedag mitt är att ha en elektronisk bildram som roterar genom bilder av födelsedag pojke leker med transformatorer, klädd transformator dräkter eller allmänna bilder på honom att ha roligt. Som små actionfigurer runt bildramen för att hjälpa slips i temat. Höj elektroniska mitt om någon spiller en drink på bordet.