DIY: Duck Pen

DIY: Duck Pen


När man bygger en anka penna du måste se till att det området är torr, ger bra skugga och är säker från vilda djur. För varje tre ankor du vill hus, låt ungefär en och en fjärdedel yard utrymme. Pennan bör göras lätt att komma åt så att du kan hålla det rent och snyggt. Inom en helg med några grundläggande planering och enkla verktyg kan du ha din egen anka penna.

Instruktioner

1 Välj ett område för pennan med bra skugga och dränering. Det är bäst att ha en skyddad penna nära ditt hus så att du kan hålla ett öga på ankor och skapa en bifogad eller närliggande utomhus penna för dem att använda på dagtid.

2 Kontrollera om området förblir torr. Om så är fallet, är det bra att ha en smuts eller grus golv. Placera ett lager av hårdvara tyg under golvet för att förhindra grävande skapar från att komma in pennan. Plan för att täcka golvet i halmströ och ändra det ofta.

3 Placera 4 x 4 inlägg en gård från varandra för att bilda de yttre väggarna i pennan. Sink stolparna 1,5 fot i marken, vilket 5 till 6 fot över marken.

4 Staple din trådnät eller kraftig galvaniserad stängsel till stolparna.

5 linje botten tre fötter stängsel, på insidan, med rovdjur säkra hårdvara trasa. Dina ankor kommer att sova mot detta. Linje utanför omkretsen av pennan med betongblock eller tunga stenar för att ytterligare avskräcka gräva.

6 Linje toppen av golvet med halmströ. Kontrollera att alla klamrar är säkrade på plats. Pennan är nu redo för dina ankor.