Hur man installerar avloppsslangen till ett uppsamlingskärl på en tvättmaskin

Hur man installerar avloppsslangen till ett uppsamlingskärl på en tvättmaskin


Även tvättmaskiner är avsedda för att hålla vattnet på insidan av maskinen, ibland olyckor kan inträffa. Du kan minimera skadan från en tvättmaskin läcka genom att installera en dräneringspanna under maskinen. Ett brett pan fungerar som en bassäng för att fånga något vatten läcker ut från maskinen ovan. En dräneringsslang som är ansluten till den sida av pannan bär bort vattnet och tömmer den i en annan plats, till exempel en källare avlopp.

Instruktioner

1 Koppla ur tvättmaskinen eller stänga av strömmen vid huvudkretsen för utlopp där maskinen är inkopplad.

2 Applicera ett par droppar diskmaskin tvål till bröstvårtan på tråget. Gnid detta runt med fingrarna.

3 Sätt i slutet av avloppsslangen över inloppet på sidan av tråget.

4 Fäst avloppsslangen till tråget med en slangklämma. Dra klämman vid behov med en skruvmejsel. Om du använder en nypa typ klämma, tryck på sidorna tillsammans med en tång och trä den över änden av slangen innan den placeras på bröstvårtan.

5 Kör den andra änden av avloppsslangen till en närliggande avlopp, såsom en källare avlopp, sump pump eller avloppsslangen. Om du ansluter till en annan avloppsslangen, använd en koppling för att fästa ihop slangarna. Hålla kopplingen på plats med ett par slang clamps.Tighten klämmorna efter behov.

6 Fyll upp en container full av vatten. Storleken är inte viktigt, men det bör hålla minst en pint. Häll vatten i dräneringstråget under tvättmaskinen. Se till att vattnet rinner ur pannan, genom slangen och in i avloppet.

7 Återställ strömmen till tvättmaskinen.