Födelsedag tema idéer för ett år gammal

Födelsedag tema idéer för ett år gammal


Ditt barn vänder ett, vilket är definitivt en uppmaning till fest. Den första födelsedagen är en stor sak, och många föräldrar strävar efter att komma fram till den perfekta temat. Vid en ålder av 1 kan barnet vara börjar inse seriefigurer eller njuta av att spela med vissa dockor eller leksaker. Välj en födelsedag tema som passar med vad ditt barn visar intresse.

Zoo Animals

Din en-årig förmodligen har uppstoppade djur hemma, och kan njuta av att interagera med familjens hund. Du kan även ha djungeltema spjälsäng sängkläder för ditt barn. Om så är fallet, använd en zoo djurtema för en-åriga födelsedag. Djurparksdjur är könsneutrala och partiaffärer har vanligtvis en hel del dekoration alternativ att välja mellan, huvudrollen lejon, giraffer och noshörningar. Köp inbjudningar och partitillförsel i djurriket tema, och har tårta dekorerad med djurparksdjur samt. Om du vill ta partiet på vägen, värd din 1-årig firande på en barnens zoo.

säsongs~~POS=TRUNC

Skapa en säsongs tema för ditt barns första födelsedag. Till exempel kan en vinter födelsedag vara en kombination av blå och vita färger, med en tårta som ser ut som en snögubbe. Eller, för en sommar födelsedag, värd en pool part med vänner och deras barn, har parti dekorationer och leveranser i ljusa färger och tjäna en frukt fylld kaka.

Dockor och Princess teman

För din flicka som älskar dockor och prinsessa leksaker, göra henne en födelsedagsfest med sin favorit docka eller prinsessa som huvudtema. Införliva färger från dockan eller prinsessa i dekorationer och partitillförsel. Till exempel, om en viss prinsessa bär en gul klänning, klä din dotter i gult för hennes parti och använda färg i dina dekorationer. Hitta ett bageri som kan göra kakor med bilder av sin favorit docka eller prinsessa. Använd tema för dina inbjudningar så att gästerna vet vilken typ av parti som det kommer att bli, vilket också ger dem en aning om vilken typ av gåva att köpa.

Bilar och tåg Teman

Om ett år gamla son gillar att leka med leksaksbilar och tåg eller tycker om att titta på filmer om dem, låt detta inspirera ert parti tema. Köp bil och tåg festdekorationer, från bordsdukar till papperstallrikar till cupcake omslag. Varnas för att med en bil och tåg födelsedagtema din son förmodligen kommer att få en mängd leksaksbilar och tåg som gåvor.