Hur man gör tyg armband

Hur man gör tyg armband


Inte nog med att dina val i kläder skiljer dig från mängden, de tillbehör som du väljer att para ihop med nämnda kläder gör också ett personligt uttalande. Inte nöja sig med vad butiker och varuhus har att erbjuda när det gäller smycken; ingen tillbehör de har att erbjuda kommer att matcha din personliga smak mer än en bit du göra själv. Istället mode egna armband med tygbitar.

Instruktioner

1 Mät och skär tre fyra-by-12-tums bitar av bomullstyg. Vik varje bit på längden med avigsidan av tyget utåt. Sy varje bit på längden med en 1/4-tums sömsmån.

2 Vrid varje tygremsa rätsidan ut genom en av de öppna ändarna. Järn bitarna platt. Stapla tre remsor ovanpå varandra och ihop dem längs en av kortändarna med en 1/4-tums sömsmån.

3 Fan de tre banden ut. Braid de tre banden genom att föra den vänstra remsan över centrum en, och rätt över det nya centret remsan. Upprepa denna vänster över centrum, rätt över mitten fläta tills du når den andra änden av remsorna.

4 Stack ändarna av remsorna på toppen av varandra på samma sätt som de andra ändarna är. Sy ihop ändarna med en 1/4-tums sömsmån. Vik den flätade biten i halv, och sy fram och tillbaka över ändarna tre gånger med en 3/8-tums sömsmån. Vrid armbandet rätsidan ut så sömsmånen är på insidan.

1 Mät och skär tre 1-by-40-tums remsor av tyg. Sätta en prick av varmt lim på insidan av en av de hår resårer. Placera änden av en av de remsor av tyg i varmt lim.

2 Linda vävremsan runt håret elastiskt föra den runt utsidan, och tillbaka genom centrum. Hålla inslag tyget runt den elastiska detta sätt överlappar de wraps 1/4 tum hela vägen runt den elastiska. Säkra den andra änden av vävremsan till insidan av den elastiska med en till punkt av varmt lim. Trimma vävremsan vid behov. Vira de två andra elastiska med de två andra tygremsor på samma sätt.

3 Sy tre tyglindat elastiska tillsammans så när du bär dem de stack upp handleden. Sy fram och tillbaka över de tre elastiska tre gånger med sicksacksöm.

1 Mät och skär två 8-tums bitar av 1-tums-wide band - en från varje band. Värm de skurna ändarna av bandet genom att föra dem nära lågan av en tändare. Hålla ändarna där tills de börjar smälta. Denna värme tätar ändarna så att de inte fransar.

2 Sätt de två delarna av bandet tillsammans med räta mot räta ut. Sy två band tillsammans längs alla fyra sidor med en 1/8 tums sömsmån. Stryka band att jämna ut sömmarna.

3 Ämne en ände av bandet genom två 1-tum D-ringar. Vik bandet över den raka sidan av D-ringar en halv tum. Sy det övervikta bandet till resten av bandet så nära till de D-ringar som möjligt.