Hur man gör en bärbar dusch med en vattenpump

Hur man gör en bärbar dusch med en vattenpump


När du camping - vare sig det är i ett tält eller en liten släpvagn - ibland missar bekvämligheter i ett hem som en varm dusch. Medan många större trailers har duschar inbyggda i dem, tält och mindre pop-up tält släpvagnar får inte. Många campare kommer sträng upp en gravitationsmatad soluppvärmt vatten dusch, kommer dessa ibland saknar den kraft som behövs för att ge en bra dusch. Med hjälp av en vattenpump systemet kommer att ge dig den extra tryck för en ordentlig dusch.

Instruktioner

1 Ta bort bifogade slangen från pumpspray kanna och ersätta slangen med klar vinyl slangen. Placera en slangklämma runt anslutningen och dra åt den.

2 Anslut slangen som var fäst vid pumpspray kanna till slutet av den klara vinyl slangar och säkra med en slangklämma. Originalslangen har en stav i slutet av som kommer att användas som duschmunstycke.

3 Måla pumpspray kanna med svart sprayfärg och låt den torka.

4 Fyll sprut kanna med vatten, pumpa handtaget för att trycksätta systemet och testa anslutningarna se till att det inte finns några läckor. Använda en sträng av silikon runt anslutningarna för att ytterligare täta dem om det finns några läckor.

5 Fyll sprut kanna med vatten, lämna den i solen för vattnet att värma upp. Pumpa handtaget för att trycksätta systemet och njuta av din varm dusch.