Post Hole Auger Tips

Post Hole Auger Tips


En skruv kan spara mycket tid och ansträngning om du har en hel del hål att gräva. Hål för stängselstolpar är mycket smal och djup och är svåra att gräva för hand med en spade, eftersom du inte kan hålla spaden platt och jorden faller på det. En skruv borrar rakt ner och drar jorden med sin spiralform, lösa din spade problem.

Kontrollera om det finns hinder

Innan någon grävning, kolla med din kommun och med allmännyttiga företag att se till att det inte finns några rör, gasledningar eller ledningar där du planerar att gräva. En matarskruv är en kraftfull maskin och skulle förmodligen slå rakt in i en gasledning innan du kunde stoppa det, skapa en mycket farlig situation. Om du har någon flexibilitet om var dina hål går, bestämma konsekvens av jorden genom att gräva några grunda sonderande hål. Sandig jord med några stenar i det kommer att bli mycket lättare att röra sig med en skruv än tung lera eller sten fyllda jord.

Storlek Din Auger

Gå till din lokala verktyg hyra plats, och ta reda på vad de har tillgängliga. Ju större en matarskruv är, desto större hål det kommer att göra och ju mer ansträngande blir det att använda. Hyr minsta skruven som kommer att utföra det jobb du behöver fulländad. Matarskruvar har olika storleksmotorer. Försök inte att använda ett stort borrspets med en liten skruv; det kommer att bli för mycket för liten motor, och du kommer att ha svårigheter. Rådgör med din verktyg hyra personen om ditt jobb, och han kommer att hjälpa dig att avgöra vilken maskin som passar bäst för jobbet.

Personlig skyddsutrustning

De flesta skruvar drivs av bensinmotorer, som gör en racket när de arbetar. Använd alltid hörselskydd när du använder en skruv. Även skruvar borra ganska långsamt och inte tenderar att kasta smuts och stenar runt, skyddsglasögon samt bara för att vara på den säkra sidan. Arbetshandskar skyddar händerna och kommer att hålla dig från att få blåsor om du har ett stort antal hål till hål. Skor med stålhätta skydda fötterna från tappade stenar och tipp skruvar.

Hitta en vän

Större skruvar är gjorda med fyra horisontella handtag som sträcker sig från dem och är utformade för att användas av två personer. Om en skruv träffar en sten och stoppar död, kan det lätt kasta en person med sin vridmomentet, som är mindre troligt att hända om du har två personer som håller skruven. Med hjälp av en hjälpare också gör verktyget mindre tröttande att använda och ger dig hjälp när du behöver flytta den eller har den stödde så att du kan dra sladden för att starta motorn.