Hemlagad Mimmi Pigg center

Hemlagad Mimmi Pigg center


Om du organiserar en Disney-tema part för ett barns födelsedag eller någon annan händelse, överväga att sätta ihop en enkel Mimmi Pigg mitt att placera på en buffé eller sidobord. En Mimmi Pigg mitt kan inkludera ett blomsterarrangemang och några fest tillägg, med Minnie image i mitten av pjäsen. Dessa poster kan göras med bara några grundläggande material och verktyg, av vilka en del du kanske redan har på handen.

Instruktioner

1 Placera en tegelsten av oasis i en korg. Oasis kan hittas på de flesta blommor butiker eller butiker hantverk. Se till korgen har inget handtag.

2 Pryl grön vävnad papper runt blomsterskummet så att det inte finns några öppningar.

3 Stick siden blommor i blomsterskummet, placera blommorna tillräckligt nära varandra hela skum att det finns en tjock gruppering och du kan inte se genom att skummet. Använd siden blommor i rött och vitt, som är färgerna i Minnie klänning.

4 Klipp 12 stycken 12-tums curling band i rött och vitt för att matcha Minnie klänning. Curl varje band genom att köra bladet av en sax längs bandet.

5 Bind i slutet av varje band till en trästicka och hålla fast spetten i skummet så att lockigt band petar ut bland blommorna.

6 Riv ut en målarbok ark med en bild av Mimmi Pigg på den och färga den in med markörer. Klipp ut bilden och limma det till en trästicka.

7 Stick Mimmi Pigg spett i mitten av mitt så att den står ut över blommorna.