Hur man gör Earth Clay från marken Smidig

Hur man gör Earth Clay från marken Smidig


Clay har använts genom historien för läkemedel, pigment, tegel och keramik föremål. Det finns ett överflöd av lera finns över hela världen på olika djup under jordytan. Att jorden lera smidig kan vara lätt eller komplicerat, beroende på vilken metod. Den komplicerade sätt kräver leran som skall torkas, krossas, siktas, slammades och pressade. Ett enkelt sätt att bearbeta jorden lera och att den blir böjlig är med hjälp av en metod som kallas vattenuttag.

Instruktioner

1 Fyll en 5-liters hink halvvägs med lera. Bryt leran i de minsta bitarna möjligt.

2 Tillsätt vatten tills hinken är tre fjärdedelar full. Tillåta leran sitta i 24 timmar.

3 Stick in handen i vattnet och bryta upp leran genom att dra fingrarna genom blandningen och pressa leran bitar för att lösa upp den. Kontrollera för att se om det finns en flytande suspension av leran i vattnet. Tillåt blandningen stå ytterligare 24 timmar, om klumpar av lera fortfarande existerar.

4 Placera en fönster över toppen av en tom 5-liters hink. Häll leran blandningen genom skärmen i den tomma hinken. Kasta eventuella föroreningar kvar på skärmen.

5 Låt den nyligen hälls hink med ren lera vatten för att sitta i 24 timmar. Doppa så mycket klart vatten från ytan som möjligt. Låt leran att sitta tills tillräckligt med vatten har avdunstat för att göra det samstämmigheten pudding.

6 Placera ett plåster slagträ på en plan yta. Täck gips fladdermus med 2 till 3 inches av puddingen-konsistens lera. Tillåta leran att sitta utan lock i 12 till 24 timmar. Leran är smidig och klar att använda när du rör vid ytan och det lämnar inte flytande lera på fingret.