Hur man tar bort Dry polyuretanlim på en plastmatta

Hur man tar bort Dry polyuretanlim på en plastmatta


Polyuretan lim (även allmänt kallad polyuretanlim) är vattentäta flytande lim som bildar en tät bindning med vad de kommer i kontakt med. Polyuretan lim används vanligen med träprodukter, som sträcker sig från skåp till golv, men kan också användas med fiberglas, papper och vinyl. Ta bort polyuretanlim från en plastmatta är en svår process som kräver vissa vinklad fett.

Instruktioner

1 Applicera aceton direkt till polyuretanlim, och se till att få kanterna. Aceton är en vätska, så att du kan helt enkelt hälla det rätt över limmet. Om du inte vill tillämpa aceton på detta sätt, måla det på med en pensel. Låt aceton sitta i minst fem minuter.

2 Placera spackel på kanten av polyuretanlim. Det spelar ingen roll vilken kant du börjar på.

3 Tryck ner och framåt på spackel för att sätta under polyuretanlim, men ovanför vinylgolv. På grund av aceton, bör polyuretanlim har en liten bit av "ge" så att du kan få under den.

4 Lyft upp på spackel samtidigt som du trycker framåt. Detta kommer att lyfta polyuretanlim bort. Om du hittar jobb att vara särskilt envis, fortsätta att lägga aceton medan du arbetar. Vänta åtminstone fem minuter efter varje aceton program för att säkerställa att aceton har tid att arbeta.

5 Applicera ett lim renare att ta bort eventuella överblivna limrester när stora bitar av polyuretan lim har tagits bort.