Hur man köper Kemtvätt Lösningsmedel för möbelrengöring

Hur man köper Kemtvätt Lösningsmedel för möbelrengöring


Klädsel, såsom tyg som används på soffor, loveseats, stolar och fåtöljer, kan vara svårt när det gäller att ta bort fläckar, rester eller märken på tyget yta. Blot alltid några fläckar eller vätskor så snart som möjligt med en ren, mjuk trasa. Ytterligare rengöring kan göras med kemtvätt lösningsmedel, särskilt om tyget tagg har en rengöringskoden för "S", vilket indikerar att kemtvättlösningsmedlet är det bästa sättet att ta bort fläckar. Det finns ett antal platser att köpa lösningsmedlet.

Instruktioner

1 Stopp av din lokala återförsäljare av möbler, särskilt återförsäljaren där klädseln köptes, om möjligt. Fråga om de säljer kemtvätt lösningsmedel som tar bort fläckar från klädsel.

2 Titta på hårdvara eller hem reparation butiker för kemtvätt lösningsmedel i rengöringsförsörjningen delen av butiken.

3 Besök lokala kemtvätt butiker och fråga om de säljer lösningsmedel. Förklara vilken typ av klädsel du försöker rengöra och frågar om de har några ytterligare fläckborttagning tips.

4 Inköp kemtvätt lösningsmedel nätet. I fältet sökmotor, typ "klädsel säker kemtvätt lösningsmedel" visa webbutiker som säljer kemtvätt lösningsmedel som är lämpligt för användning på klädsel.