Hur öppna din egen kosmetika skolan

Hur öppna din egen kosmetika skolan


Öppna en egen kosmetika skolan kan vara en lönsam verksamhet. De flesta stater kräver att du har en kosmetika instruktör licens för att öppna en kosmetika skolan. Kosmetika skolor deltog människor som strävar efter att arbeta i kosmetika området fungerar som en frisör, nageltekniker, kosmetika pedagog, färg specialist, salong chef, detaljhandel och marknadsförare, make-up artist eller salong ägare.

Instruktioner

1 ansöka om tillstånd att driva en kosmetika skolan. Vissa stater kräver att du är en certifierad kosmetika instruktör innan du ansöker om en licens att driva en kosmetika skolan. Det andra alternativet är att anställa personal som är certifierade kosmetika instruktörer.

2 Kom upp med ett namn och en plats för kosmetika skolan. Byggnaden och plats du hitta bör ha flera kontor för att hålla pappersarbete och andra filer förvaras åtskilt. Byggnaden bör också ha gott om rum och badrum.

3 Få byggnaden besiktigas. Det kan finnas en avgift för att betala före inspektören kommer till byggnaden. Inspektören kommer att undersöka byggnaden och se till att det är upp till koden och har rätt layout för en kosmetika skolan. Alla nödvändiga tillstånd måste visas när en inspektör kommer.

4 Köp din utrustning för studenterna att öva på. Du behöver styling stolar, torktumlare, rullar, skyltdockor, handdukar, schampo och balsam, vaxning redskap, blow torktumlare, strykjärn, hårspännen, manikyr och pedikyr stationer, hårfärgningsmaterial, saxar och andra förnödenheter. Kontakta återförsäljare för att köpa dessa poster, eftersom de kan erbjuda rabatterade priser för förbrukningsmaterial.

5 Utforma kursutbud, läroplanen, politik och lagstiftning. Bestäm hur mycket varje kurs kommer att kosta och hur länge klasserna kommer att bli. Bestäm vad läroplanen val du kommer att erbjuda. Möjliga klasser att erbjuda kan vara program för kosmetika, spik teknik, estetik och make-up artisteri.

6 Komma ackrediterade av det regionala utbildnings ackrediterande kommissionen. Detta kommer att bidra till utomstående se ditt företag som en legitim organisation.

7 Annonsera din kosmetika skolan i tidningar, på nätet och på högskolor och tekniska / yrkesskolor. Bygga en webbplats för din kosmetika skolan så att den kan visas när reklam. Konstruera visitkort så att du kan dirigera trafik till din webbplats och kontaktuppgifter.