Hur man tar bort ett veck på din Air Jordans

Hur man tar bort ett veck på din Air Jordans


Air Jordans är ett varumärke som ägs av Nike. Dessa skor är gjorda av läder och med tiden kan bli skrynkligt genom slitage, särskilt nära tån området. Samtidigt som läderskor är gjorda för att hålla sin form, kan värme från foten värma lädret och det kommer att börja förlora sin form. Om inte rengöras och kondition ordentligt, kan läder bli torr och veck kommer att leda till sprickor. Det är bäst Ta bort veck innan de blir för djup eller så kan du vara fast med dem.

Instruktioner

1 Placera en sko träd inne i skon så fort du tar av dem. Skoblock är mest effektiva när skon är fortfarande varm från din kroppsvärme. Värmen kommer att mjuka upp lädret och skoblock kommer att dra det spända och i rätt form. Detta kommer att bidra till ytterligare veck från att visas.

2 Ta bort skosnören och belägga skon i båren lösning enligt anvisningarna på baksidan av flaskan. Undvik att få lösningen på icke-läder delar av skon. Koppla in din locktång och låt den värmas upp. Järnet blir tillräckligt varm när du kan släppa en pärla av vatten på det och vattnet kommer sizzle. När det händer dra järnet.

3 Placera den uppvärmda järn fat mycket försiktigt på veck trycka in på rynkor för att jämna ut det. Rynkor får inte borta när locktången svalnar. Ta en fuktig handduk och ta bort sträckning lösning kvar på järn fat. Värma järnet så många gånger som behövs för att ta bort veck. Lämna inte locktången inkopplad eller järn blir för varmt och bränna läder.

4 Låt skoblock i skon för de närmaste 24 timmarna. Skor bör då vara redo att bära. sätter alltid skoblock i skon efter bär för att undvika eventuella framtida veck.