Hur man reparerar en lutande golv

Hur man reparerar en lutande golv


Hur man reparerar ett golv beror på om det är en golv eller strukturell fråga och graden av problemet. Om din foundation höjs, kan jack installeras i kryp att höja och jämna grunden. Om din betongplatta har sjunkit och plattan är betydligt utanför nivå, kan du behöva ha personal mudjack din platta, genom att injicera färsk betong i hålrummen under plattan via en hydraulisk pump. En svagt sluttande underlaget som inte är nivån tillräckligt för att lägga brädorna eller kakel på ofta kan förbättras tillräckligt genom att lägga självnivellerande betong.

Instruktioner

1 Sweep och våt mopp golvet för att se till att den är ren och fri från damm och smuts.

2 Applicera en latex bindemedel till den befintliga betonggolv. Detta kommer att hjälpa självnivellerande betong förening vidhäftning. För hastighet, använd en pensel för att applicera bindemedlet på sidorna och hörn av rummet och en mopp att tillämpa den på resten av golvet. Låt bindemedlet torka helt innan du fortsätter.

3 Blanda självnivellerande betong förening enligt anvisningarna på produkten. De sammansatta apparater och torkar snabbt. Beroende på storleken på golvet, behöver du flera hinkar med föreningen. Om du utjämning ett stort golv, har en eller två medhjälpare hjälpa dig med denna process så att du kan mixa och lägga föreningen så snabbt och effektivt som möjligt. Hyr en handhållen betongblandare från ett hem förbättring centrum.

4 Häll betongmassa noggrant, med början i ett hörn av rummet. Produkten kommer att söka sin egen nivå. Fungerar inte själv i ett hörn.

5 Bedöm golvytan när föreningen är torr. Eftersom du inte har hällt ytan på en gång, kommer det att ha torkat i olika stadier, som vanligtvis kan orsaka åsar. Använda en murslev och liten mängd av föreningen för att jämna eventuella brister eller sprickor. När golvet är helt torrt, kan du lägga din brädorna, kakel eller matta.