Hur man lär sig att behålla din egen Bågskytte Utrustning

Hur man lär sig att behålla din egen Bågskytte Utrustning


Bågskytte är en hobby för vissa människor, och en seriös sport till andra, men oavsett din nivå av engagemang som du behöver för att kunna underhålla utrustningen. Men, är en inlärningsprocess som du kommer att behöva träna enligt din båge stil, vilken typ av utrustning du använder och vilken typ av stam som du sätter på som med alla andra aspekter av bågskytte korrekt underhåll av din utrustning din redskap.

Instruktioner

1 Läs bruksanvisningen som kommer med all utrustning. Varje del av bågskytte utrustning, från dina pilar till din båge, kommer att ha en handbok som förklarar korrekt användning och underhåll av utrustning över tid. Bruksanvisningen kommer också beskriva den ideala tillståndet av din utrustning så att du kan se vad det är tänkt att se ut och kännas som och därmed känna igen när något är avstängd.

2 Kontrollera med tillverkaren av utrustning för tips och underhålls tricks. Till exempel, om du använder en Hoyt sammansatt båge du ska gå till Hoyt hemsida, som ligger i Resources, för att se vad tillverkaren listor. Frågor och svar kommer att listas i avsnittet Frågor och svar, men om du har specifika frågor om underhåll av din bågskytte utrustning, bör du e-posta dem till tillverkaren.

3 Kontrollera med andra bågskyttar och bågskytte entusiaster. Du kan lära underhåll av utrustning personligen genom att bågskytte kurser, eller genom att be andra som du möter på bågskytte. Du kan också besöka webbplatser dedikerade till bågskytte, såsom de som anges i Resources, vilken lista förslag på underhåll av utrustning.