Idéer för en 50th Anniversary Cake

Idéer för en 50th Anniversary Cake


En 50-årsjubileum är en betydelsefull händelse i livet för de flesta gifta par. För sina vänner och familjemedlemmar, ett äktenskap som trivs i ett halvt sekel är anledning till en glad och festlig fest. Att göra evenemanget speciellt minnesvärd, överväga en kaka som bryter formen för traditionella kakor.

Favoritlag Flowers

Blommor är en klassisk symbol för kärlek och romantik, och årsdag kakor har ofta blommor teman. Designa din 50th anniversary cake som en ätbar blommig bukett i två eller tre nivåer. Sätta små, fina glasyr blommor på den lägre nivån, tillsammans med ett blad och vinedesign. På den övre nivån, satte glasyr dekorationer i form av dina favorit blommor och din makes favoriter. Omger kakan med en visning av små, godis blommor.

Speciell plats

De flesta par har särskilda platser som är viktiga för deras förhållande. Välj en plats du och din make både kärlek som tema för din tårta. Om du hade din första dag på en nöjespark, till exempel, dekorera tårtan med godis-och-frosting karusellhästar, clowner och andra cirkustema bilder. Om du gick till Paris på din smekmånad, har en tårta med en fransk tema, såsom en staty av Eiffeltornet eller modell av Louvren.

Play It Straight

Om du vill behålla till en traditionell kaka som fortfarande återspeglar tillfälle, placera ett foto från ditt bröllop på toppen och dekorera tårtan med en fras som "50th Anniversary" eller "50 år av lycka." Dekorera kakan med guld och vit glasyr att representera ditt gyllene jubileum. Du kan också göra en tårta i form av ett hjärta eller antalet 50.

Bröllopstårta

Fira minnet av ditt äktenskap genom hearkening tillbaka till den dag det började. Gör en 50-årsjubileum kaka som liknar din bröllopstårta. Använd samma smak, färg och dekorativa stil. Om du kommer att ha färre gäster på din jubileumsfest än var på ditt bröllop, göra det mindre. Om din bröllopstårta hade tre eller fyra lager, till exempel, bara återge det översta lagret.