Hur man väver Cloth

Hur man väver Cloth


Grund vävning av din egen väv kan vara en trevlig hantverk att lära sig. Inrätta en egen vävstol station med en stapel av tyg och enkla brädor kan i några ögonblick, bli ett kreativt utlopp för dig som färger och stilar möts på ett sätt precis som du föreställer dem.

Instruktioner

1 Klipp remsor för din vävning projektet. För en grundläggande väva projekt för en nybörjare, skär remsorna samma storlek och längd. Till exempel gör remsor en tum bred och 2 fot långa. Välj olika färger och olika typer av tyger. Du kan vara så kreativa som du vill ha i valet av ditt material. Prova olika alternativ för att göra ditt projekt färgrik.

2 Tape en grupp av remsor till en styrelse. Välj färger och tyger, låg remsorna platt på ett bräde, och placera dem direkt bredvid varandra i en longways position från topp till botten. Ta bandet och placera en remsa tvärs över toppen av remsorna och bifoga dem till styrelsen. Antalet band är upp till dig beroende på hur stor du vill projektet vara. Prova 12 remsor, eftersom detta nummer är lätt att hantera för en nybörjare. Försök att hålla bitarna platt under nästa steg.

3 Börja att väva genom att ta en lös remsa och vävning den i den övre kanten av de tejpade-ner remsor. Börja på den högra kanten av remsorna. Placera lösa remsa under den första remsan och sedan över nästa tablettkarta. Upprepa denna process på över och under hela vägen över tejpade remsor yta.

4 Placera och dra åt varje remsa som du väva. När du är klar varje vävning band, ta en stund att skjuta lösa remsan flush och uppåt prydligt i den övre väven. Gör detta varje gång du fylla i en väv linje. Var noga med att släta tyget varje gång så att du inte får tyget Compact, vilket gör det svårare att manipulera med över och-under vävning.

5 Avsluta vävning och sy kanterna stängd eller använda tyg lim för att fästa dem. Du har slutfört din första vävning. Nu kan du få ännu mer kreativa genom att försöka samla dina remsor så att när du väver ihop dem skapar du en bild eller ett mönster.