Lägga till en extern hårddisk för Sony PSP

Lägga till en extern hårddisk för Sony PSP


En Sony PlayStation Portable (PSP) behöver en enhet för att lagra sparade spel, video och ljudfiler. Normalt sker detta via ett Memory Stick Duo-kort. Det är möjligt att lagra data på en särskild extern hårddisk. En dator kan användas som en bro mellan de två enheterna eller som själva enheten. PSP är inte öppnas under denna process, vilket betyder att den stannar under garanti, och hårddiskar kan lagra mycket mer data än Memory Stick Duo-kort.

Instruktioner

1 Öppna "Music", "Video" eller "spel" alternativet på PSP huvudmenyn. Markera "Memory Stick" alternativet under en av dessa. Detta kommer att visa filer som är lagrade på minneskortet.

2 Anslut PSP till datorn med PSP till en extern USB-hårddisk anslutningskabel.

3 Välj "USB-anslutning" på PSP-menyn "Inställningar" och tryck på X-knappen. En bekräftelseskärm visar att enheterna är i kommunikation. Datorn kommer nu att känna igen PSP minne.

4 Skapa en mapp på datorn för att lagra filer. Gå till PSP minne på datorn via anslutningen markera de filer som du vill överföra och kopiera och klistra in dem till den nya mappen. När önskade filer har överfört, koppla PSP från datorn. Överföra filer på datorn till nya lagringsenhet såsom hårddisk, ett SD-kort, ett USB-minne eller en extern hårddisk. För att överföra filer till PSP, helt enkelt kopiera filerna tillbaka till mappar på PSP med USB-anslutning.