Ängel & djävulen tatuering idéer

Ängel & djävulen tatuering idéer


Ängel och djävul tatueringar är ofta populära val idag, eftersom de är både vacker och mycket symboliskt. Ängel och djävul tatueringar kan ha religiös betydelse, symboliserar den pågående kampen mellan gott och ont, eller mellan himmel och helvete. Änglar och djävlar i tatuering mönster kan vara ganska enkel eller extremt invecklad, och du kan designa din egen eller använda en bild tatueraren har redan skapat.

Ängel / Devil Hybrid Figur

En siffra, typiskt av en kvinna, är att hälften-angel och halv-devil kan vara en intressant tatuering idé. Vingar representerar i allmänhet änglasidan, medan små horn groning från pannan området (eller på toppen av huvudet) representerar djävulska sida. Ängeln / jäkel hybrid siffra kan anpassas på något sätt tatuerare och kunden önskar.

Angel Wing Tatueringar

Ängel vingar, ofta placerade på baksidan runt skulderbladen området, är ett populärt val för människor som vill ha en stor tatuering som är lätt dold. Änglavingar kan sträcka sig från toppen av skulderbladet till mitten av ryggen, eller ner till svanskotan. Änglavingar i allmänhet inked att se fjäder, ljus, och ger illusionen av rörelse när personen rör sig. Änglavingar kan representera religion, nära och kära som har gått bort, eller bara en vacker tatuering design.

Devil Wing Tatueringar

Devil ving tatueringar är helt annorlunda från ängeln vingkonstruktioner, ofta uppvisar en mycket mörkare och stiliserade utseende. Devil vingar i allmänhet inked att se fjällig, mörkt, och pekade på spetsarna. Vissa människor som väljer Devil tatueringar kan välja att låta inte bara Devil vingar, men även en demon i centrum av dessa vingar, till synes som kommer ut från baksidan.

Tecknad Angel / Devil

En ängel och djävul tatuering kan göras tecknad stil. En siffra, antingen man eller kvinna, ibland dras i animestil (i allmänhet det är en ung tonåring eller barn, som med de flesta anime tecken). Siffran kan dras med både en gloria som symbol för en ängel, och en högaffel som symbol för djävulen. Figuren kan också ha en harpa, vingar, en lång flödande dräkt eller andra ängla symboler. Andra djävulska symboler kan inkludera fjälliga vingar, horn, röda ögon eller brand.

Angel / Devil Hjärtan

Ett par hjärtan kan färgas, en symboliserar en ängel och andra symboliserar djävulen. Ängeln hjärta kan vara röd, blå, vit, guld eller silver och kan fyllas med en gyllene gloria eller vingar. Djävulen hjärta kan vara röd, svart, grå eller annan mörk färg, och kan fyllas med små horn, en kluven svans eller annan djävulsk symbol. Den kluven svans och vingarna, om de används, kan slås ihop för att förena de två hjärtan om så önskas.