Hur man bygger den ultimata hästsko gropar

Hur man bygger den ultimata hästsko gropar


Hästsko är ett klassiskt bakgård spel utvecklats från en gammal grekisk spel disk kasta. Hästsko kan spelas i par eller med två personer spelar mot varandra. Hästsko kräver minimalt material, inklusive två stavar, sand och traditionellt kassehästskor. Stående 40 fot tillbaka från en metall spel, är målet i hästsko att kasta hästsko längden på fältet och träffa insatsen. Det tar lite tid att bemästra spelet hästsko, så bli inte avskräckt när du börjar spela. Utmaningen är grunden för det roliga.

Instruktioner

1 Identifiera lika villkor, åtminstone 46 fot lång och 6 fot bred. Helst ska spelplanen inför norr till söder för att förhindra solen sken för spelare.

2 Konstruera rutan kannor. Komponera 6-by-6 1/2 tums plywoodskiva med fyra 6 fot med sex fot två-by-8-talet. Borra ett 1 tums hål i centrum av plywoodskivan.

3 Placera en kannor blockerar vid den norra änden av den 46 fot spelregler och de andra kannor blocket vid södra änden av den 46 fot spelregler. Se till att krukorna blocken är nivå.

4 Placera en tum metall spel i hålet i mitten av kannor blocket. Säkra insatsen för att säkerställa att den står i 90 graders vinkel mot plywoodskivan.

5 Fyll varje kannor blockera med sand, 8 inches djup.