Hur man installerar Vinyl Shutters on Brick

Hur man installerar Vinyl Shutters on Brick


Vinyl fönsterluckor är ett prisvärt och attraktivt sätt att förbättra utseendet på en tegelsten hem. De kan ge en annars vanligt exteriör med en mer traditionell och exklusiv image, och är praktiskt taget underhållsfria. Installera fönsterluckor på tegel är en enkel operation, som endast kräver några verktyg och en blygsam investering i tid.

Instruktioner

1 Ställ en slutare bredvid fönstret för att bestämma den lämpligaste utseende. Husägare installerar oftast jalusier så att mellan stile eller horisontellt streck, i linje med den horisontella mötet skena dubbel-hängda fönster. Använd en assistent för att uppnå den idealiska platsen. När den vertikala läge ställs in, använd en byggmästare torg för att säkerställa att slutaren är vinkelrätt mot fönstret.

2 Rita en linje med en blyertspenna tvärs över slutaren med hjälp av byggmästare torg som linjal. Se till att linje över slutaren är i linje med fogar i tegel, inte tegel själv. Installation i fogar kommer att tas bort och lappa lättare om luckorna någonsin bort. Välj en fast dimension från kanten av luckan för att borra hålen. Använd denna dimension på alla luckor för visuell överensstämmelse. Borra hål genom luckan och i tegel murbruk, med hjälp av en 1/4 tums murverk bit. Håll borren horisontellt medan borrning för att undvika att missa murbruk gemensamt. Borra fyra hål per avtryck för jalusier under 55 inches i höjd; Borra sex hål per avtryck för större enheter.

3 Hitta slutar-lok skruvar som tillhandahålls av slutartillverkaren. Dessa skruvar kan installeras i tegel murbruk utan sköldar eller ankare. Om vinyl fönsterluckor inte kom med slutar-lok skruvar, inköps målade skruvar stål och murverk ankare på en byggare leverans butik. Installera luckorna för hand-mata slutar lok skruv genom hålet i slutaren, och in i tegel murbruk gemensamma hål utanför. Knacka försiktigt på skruven med en hammare som sittplats den i hålet, sedan använda borrmaskin med skruvskallen fastsättning dra åt avtryck lok mot vinyl slutare.

4 Installera alla 4-6 skruvar för varje luck löst, så kolla för justering. Om slutaren är placerad på rätt sätt, försiktigt dra åt skruvarna mot vinyl, försiktigt så att inte för hårt. Se till att varje luck är positionerad identiskt med den första slutaren i förhållande till fönstret.

5 Rengör blyertsmarkeringar utanför ytan på varje slutare, torka ansiktet av vinyl för att avlägsna damm eller smuts, och beundra den nya utseendet på ditt hem.