Hur man gör mini resväskor

Hur man gör mini resväskor


Om du är värd en bröllopsfest, eller någon slags parti fira början på en resa, kan miniatyr resväskor vara den perfekta partyfavör för att ge till dina gäster. Det är lätt att farkosten miniatyr resväskor slut på papper och markörer och bästa miniatyr resväskor är att du kan anpassa dem.

Instruktioner

1 Dra ut en platt mall för dina väskor som du senare kan vika upp i en pappkartong. Göra en stor rektangel för toppen av resväskan, expandera sedan sidorna med fyra mindre rektanglar.

2 Gör den andra halvan av rutan mall något större än den första, så de två kan bo i varandra.

3 Klipp ut dina två mallar och spåra dem på konstruktion papper, kartong eller kraftpapper. Brown är en bra färg för en resväska, men svart eller någon annan färg fungerar lika bra. Om du vill göra små flikar på mindre rektanglar för att ge lätthet i montering av lådan tillsammans.

4 Klipp ut formen på lådan från kraftigare papper. Vik mindre rektanglar i samma riktning, sedan band eller limma ihop dem på insidan för att göra lådan. Passa ihop de två rutorna. Du har nu basen för din mini resväska.

5 Använd en nål för att stansa två hål i toppen av resväskan för handtaget. Tryck två ändar av en liten bit av band genom hålen med nålen, sedan knyta knutar på insidan för att hålla dem i.

6 Dekorera mini resväska med hjälp av andra färger kraftigare papper. Klipp ut två remsor av en ljusare eller mörkare färgat papper, eller skär två bitar av tunna garn och limma dem runt lådan för att ge intryck av remmar.

7 Anpassa resväskan. Du kan skriva ett meddelande eller namn på det, eller göra miniatyrflygplats klistermärken som du kan lim på sidorna av resväskan. Ett frimärke eller resetema stämplar kan lägga till en fin touch.