Om Polaris vattenskoter

Om Polaris vattenskoter


När det gäller extrema vattensporter, är vattenskoter som de flesta familjer gör som en hobby när de gå till sjön. Många barn njuta av vattenskoter, och om de får riktigt bra på det, då de kan lära sig att tävla vattenfarkoster. En av de större och mest innovativa företag i extrema sporter är Polaris, som har skapat många av de vattenskoter som används på dagens sjöar och floder.

Historia

Polaris företaget initialt bildades 1950, och det är specialiserade på snöskotrar. Men på 1990-talet släppte de sitt första vatten-craft. År 1991 gick de personliga vattenhantverksföretag med införandet av sin 1992 SL650.

Polaris

Polaris är en mångfacetterad företag som specialiserat sig på att tillverka produkter för utomhus. Från ATV till snöskotrar, anställda bygga och designa en maskinpark för utomhus. De är också ivrig ryttare, som hjälper dem veta de kvaliteter som deras mobiler ska ha.

Jet Skis

Polaris vattenskoter var inte de första personliga vatten hantverk på marknaden, men de är kvalitet vatten hantverk. Deras vatten-hantverk använder samma mekanismer som många av de andra personliga vatten-hantverk, där vattnet dras från undersidan av jet ski och sedan sprutas ut från baksidan.

Kosta

När Polaris vattenskoter fanns på marknaden, varje kostar ca £ 6500, som liknade prissättningen av Yamaha vattenskoter. År 2004 slutade Polaris tillverkning vattenskoter, och det enda sättet nu att köpa en vattenfarkoster görs av Polaris är att köpa den används.

State of the Company

Trots att företaget slutat göra Polaris vattenskoter 2004, de fortfarande är ledande inom ATV, snöskotrar och Ranger fordon. De tillverkar även motorcyklar kallas Victory Motorcycles. Om en jet ski ägare behöver underhåll eller reparationer av deras vatten-craft, kan de beställa delar från olika verkstäder och sedan komma tillbaka på vattnet.