Hur att täcka en flaska med rep

Hur att täcka en flaska med rep


Om du gillar att dekorera ditt hem att se ut som en strand hus eller ocean-side lägenhet, kan du spara pengar genom att skapa en del av beach house dekorationer själv med hjälp av material som kan köpas från en hårdvara eller hem förbättring butik. Till exempel kan du göra ett rep täckt flaska som konstaterades i high-end dekorera kataloger till en bråkdel av kostnaden genom att använda hårdvara och hantverk leveranser, såsom rep och varmt lim.

Instruktioner

1 Tryck en varm limstift i en limpistol. Anslut limpistol för värme under 10 minuter.

2 Placera en glasflaska på en bordsskiva. Välj en glasflaska som är ca 10 till 12 inches hög och fyra till sex inches bred.

3 Skär en hamprep att mäta 48 inches lång. Skära ändarna av repet i en vinkel med användning av sekatör.

4 Pressa en ärtstora klick varmt lim på en av de skurna ändarna av repet, och tryck på limmade änden på den nedre kanten av glasflaska. Håll i slutet av repet på flaskan under 2 minuter, så att limmet kan svalna och hårdna.

5 Pressa en linje av varmt lim längs 12 inches av rep och linda repet runt flaskan i en tät spiral. Håll repet så nära varandra som möjligt, och se till att den varma limmet vistas på glaset. Håller i repet på plats under 2 minuter för att kyla och härda.

6 Kläm en rad av varmt lim längs ytterligare 12 inches av rep och linda repet runt flaskan som tidigare. Fortsätta tills hela linan har lindats runt glasflaska.

7 Pressa en klick av varmt lim på änden av repet, som skärs i en vinkel, och tryck på flaskan så att den är i jämnhöjd med flaskan. Håller i repet änden på flaskan under 2 min för att låta limmet härda innan de visas repet flaskan.