Kindergarten Spel för identifieringsnummer 1-20

Kindergarten Spel för identifieringsnummer 1-20


Räkna är lätt med roliga spel för kindergartners. Lär dina dagis eleverna hur man identifierar siffrorna 1 till 20 på ett sätt som är både utmanande och spännande för dem. Uppmuntra eleverna att memorera siffror genom olika spel och inlärningsmetoder som hjälper dem som viktiga språngbrädor för mer avancerade matematiska kunskaper.

Dagliga uppgifter

Lär barnen nummeridentifiering genom dagliga uppgifter. Varje gång du måste ringa ett samtal, har din dagis elev ringa för dig. Lämna henne i telefon och läsa numret högt för henne. Peka på varje nummer du vill att hon ska röra. Gör nummerigenkänning en del av den dagliga verksamheten. Påpeka husnummer när du kör ner på gatan eller räkna högt antalet objekt du ser, såsom hundar i parken eller blå bilar på vägen.

interaktiva spel

Många online webbplatser erbjuder flash spel för att hjälpa dagis studenter öka memorering för nummer 1 till 20. Spela en ansluta prickar spelet för nummer 1 till 20 med ditt barn. Spelet kommer att lära din dagis elev hur man identifierar tal samt vilka siffror kommer efter varandra. Spela ett antal spel på PrimaryGames.com med ditt barn. Han kommer att lära sig att identifiera vilka nummer går med ordet för det numret.

printables

Skriv ut lärresurser på nätet för att hjälpa dagis eleverna lära sig att identifiera siffrorna 1 till 20. TLSBooks.com erbjuder olika antal och pre-matematik kalkylblad, känner igen tal, räkna och färg 1 till 10, och färg och skriva siffrorna 1 till 20 printables. Öva med olika utskrivbara aktiviteter kommer att hjälpa dagis studenter identifiera siffror lättare.

bildkort

Hjälp dagis studenter identifiera siffrorna 1 till 20 med flashcards. Vänd Flashcard skapelse i en rolig hantverk med hjälp av markörer och färgade pennor med dina kindergartners att dra antalet symbol på ena sidan av kortet och dess motsvarande ord på den andra. Hålla upp ena sidan av kortet, till exempel ordet "fyra", och låt eleverna läsa det för dig. Om de har problem, vänds kortet och se om de kan identifiera den numeriska motsvarande. Gå igenom flashcards flera gånger tills barnen trivs med sin förståelse av tal och ord.