Så här beställer Färgade Kontakter

Så här beställer Färgade Kontakter


Bär färgade kontakter gör det möjligt att ha ögonfärg du har alltid velat. De finns i ett komplett utbud av färger från mörkbrun till lysande blå, och även om du inte behöver korrigerande linser, kan du fortfarande använda receptfria färgade linser och göra ett sätt uttalande. Beställa dem behöver inte vara svårt om du följer några enkla steg.

Instruktioner

En boka en tid med en optiker för en synundersökning för att se till att du inte behöver receptglas. En optiker kan mäta dina ögon och rekommendera lämplig linsdiameter för att säkerställa att dina färgade linser passar bekvämt och inte orsaka irritation.

2 Be din optiker för att visa dig hur man tar kontaktlinser in och ut och hur man tar hand om dem. Se till att du är bekväm att bära dem innan du beställer. Ta reda på om de har en rättegång par kontaktlinser du kan ta hem för att prova.

3 Välj en kontaktlins färg. Besök en sajt på nätet som Acuvue iMakeOver som låter dig ladda upp ditt foto och "prova på" olika ögonfärger. Tänk på din hudton, hårfärg och hur dramatiskt ett uttalande du vill göra. För en subtil förändring, få förstärkare linser som bara framhäva din naturliga ögonfärg.

4 leta efter bästa pris på nätet för färgade kontakter från en ansedd distributör såsom Fresh. Håll din recept i handen, eftersom varje välkänt företag kräver att du har en att köpa linser.

5 Gör din beställning på nätet.