Skjut Board pass

Skjut Board pass


En glidbräda är en hal matta som har stötfångare i varje ände, som används för att stoppa och trycka av. Babysockor tillverkade av ett smart material passar över dina skor så att du kan glida över mattan. Skjut skivor är ett utmärkt sätt att tona höft stabilisator muskler och för att få styrka och uthållighet. Det är också en utmärkt konditionsträning. Glid styrelser är ett effektivt lågsäsongen verktyg för skridskoåkare eller en daglig verksamhet för alla som behöver arbeta på sidoförflyttning och höftstabilitet.

Fördelarna med ett bildspel Board Workout

Fördelarna för en bild styrelse träning är ökad hip styrka och stabilitet. Genom att stärka höfterna finns minskad risk för en höftskada. En annan fördel är att förbättra balansen. Skjut ombord träning är intensiv och kan bränna en hel del kalorier. Träningen kan förbättra uthålligheten hos höfterna, vilket kan översättas till bättre löpning och möjligheten att spela hockey längre eller åka längre.

Grundläggande teknik och Träning

Rörelsen på en bild ombord är push och glid rörelse som skulle likna någon skridskoåkning på is. Stående på en bild ombord i ena änden, skjuta dig insidan av benet från ena sidan till den andra genom att trycka bort med utsidan benet och glida ner till den andra änden av bordet. Att arbeta på en bild ombord är ett intervallpass, vilket betyder att den är uppdelad mellan arbete och vila intervall. Börja med korta arbete, eller glidande intervall följt av vila intervall som är dubbelt så lång som arbetsintervall. Till exempel, glida fram och tillbaka i 20 sekunder, sedan vila i 40 sekunder. Sätt tre eller fyra intervaller tillsammans och sedan vila. I nästa intervall, lägga till mer tid till arbetet intervallet, eller lägga till mer tid till den totala träningen.

Andra fördelar till ett bildspel Board Workout

Placerad framför en spegel, kan en glidbräda erbjuda omedelbar feedback på skridskoåkning teknik. Det är ett lönsamt alternativ till inspelnings åkare. Idrottare kan också själv korrigera sin form, de kan se kurvan i sina knän och placeringen av vrister och fötter när de glider över hela linjen. Glid styrelser är också en ganska billig utrustning och ganska portabel. De kan rullas upp och lagras separat, eller tas från en plats till en annan. Mer än en idrottsman kan dela en bild styrelse om de vacklar sitt arbete och vila intervall.