Installationsinstruktioner för en Mustang sekventiell bakljus Kit

Installationsinstruktioner för en Mustang sekventiell bakljus Kit


Du kanske har märkt Mustangs med sekventiella indikatorer och beslutade du vill ha dem på din bil. Varje baklykta har tre lampor som kommer på i tur och ordning när indikatorerna aktiveras. Sekventiella bakljus är inte en ny sak på Ford produkter, som många Thunderbirds, pumor och Shelby Mustangs använde denna funktion så tidigt som 1965. Denna tidiga systemet var mekanisk och fabriksinstallerad, men nyare system är eftermarknaden elektroniska enheter.

Instruktioner

1 Öppna bakluckan. Bänd upp de fyra runda huvuden klipp som håller fast kåpa till området runt startspärren med en skruvmejsel. Ta bort clipsen från monteringshålen och placera dem åt sidan. (Obs: vissa modeller kräver avlägsnandet av ytterligare två trim-fästskruvar med en Torx-skruvmejsel.)

2 Lyft kåpa rakt upp och ut ur bagageutrymmet och lägg det åt sidan.

3 Ta bort bakljuset fästmuttrar avslöjade efter avlägsnande av kåpa med en 11mm hylsa och spärrskaft. Placera muttrarna åt sidan. Ta tag i kontakten på bakljus ledningar och dra isär. Driva ledningar kontakten och genomföringen till vilken den är fäst vid kabeldragning, genom hålet i den bakre karossen medan samtidigt dra bakljusenheten rakt ut från baksidan av fordonet.

4 Ta fabriks glödlampa uttag från baksidan av bakljusenheten genom att vrida var och en i en moturs riktning, sedan dra dem rakt ut av bakljuset. Dra varje lampa rakt ur hållaren. Placera fabriken baklykta kabelstammen åt sidan för möjliga installation i framtiden. Tryck lökarna i uttagen i det nya sekventiella bakljus kabelnät tills de sitter ordentligt.

5 Skjut varje uttag av den sekventiella ledningsnätet i baksidan av bakljusenheten och roterar medurs tills de låses på plats. Tryck ledningsnätet i hålet i den bakre kaross din Mustang tills genomföringen är ordentligt och de tre bakljus monteringsnitarna sticker ut genom monteringshålen. Kör fästmuttrarna på monteringstapparna för hand. Anslut bakljus ledningar kontakt i fabriken ledningsnätet tills den sitter ordentligt.

6 Testa indikatorerna. Dra åt baklykta fästmuttrarna. Byt start klädsel och skjut klippen på plats tills de är helt på plats. Upprepa på andra sidan. Stäng bagageluckan.