R2-D2 hemlagad Halloween kostymer

R2-D2 hemlagad Halloween kostymer


Star Wars roboten R2-D2 är en rolig kostym att göra för Halloween. Det är en dräkt som kan göras från en mängd olika material, många som du kanske redan har runt huset, och kan vara så enkelt eller så komplicerat som du är beredd att göra det. Titta på bilder av R2-D2 för att hjälpa dig kopiera autentiska detaljer. Gör kostym en lämplig storlek för den person som kommer att bära det och vara beredd att spendera lite tid att göra det.

R2-D2 huvud

Huvudet är en viktig del av dräkten beroende bygg typ du väljer för kroppen. Du kan göra en kupolformad hjälm med en bunke täckt av aluminiumfolie, eller så kan du göra en från papier-maché. Se till att den sitter på huvudet ordentligt. Om det är för stor, tejpa lite skumgummi på insidan. Se till att du får de märken som trogen originalet som möjligt. Använd akrylfärger i vitt, svart, blå och silver plus en stor röd lins på framsidan.

Tvättkorg eller soptunnan kropp

Du kan få en bra cylindrisk kroppsform genom att använda en plast eller metall soporna eller en runda tvättkorgen med en lämplig diameter. Skär försiktigt botten ut och göra hål för att sätta armarna genom eller har remmar som går över axlarna. Se till att du kan få in och ut ur den utan att bli klaustrofobisk. Om du använder en vit behållare du behöver bara blå, svart och silver färger. Annars måste du måla kroppen vit först.

Kartong eller affisch ombord kroppen

Du kan göra en riktigt bra R2-D2 kostym kroppen med hjälp av en kartong som har planat ut sedan rullade in en cyclinder och hålls på plats med buntband. Måla det medan det är platt, efter att du har arbetat ut storleken. Detta är det billigaste alternativet och om du är fantasifulla det kan göra en fantastisk dräkt. Gå fastigheterna genom användning av affischpapper i stället för en kartong.

kläder kroppen

Köpa t-shirts med R2-D2 markeringar på dem, eller klänning i vitt leggings och en överdimensionerad vit tee-shirt som du har lagt dina egna markeringar om hur du använder textilfärg i svart, blått och silver. Detta är ett bra alternativ för barn som kan få obekväma rör sig i en mer restriktiv kostym. Om du planerar en R2-D2 kostym varför inte få en vän att klä sig som C3PO.