Hur man tecknar Serier Tutorial

Hur man tecknar Serier Tutorial


Spindelmannen. Stålman. Läderlappen. Serietidning ikoner som många unga pojkar har vuxit upp med. Följa deras äventyr, många har uppfunnit sina egna historier, försök att dra dem i aktion, som står för sanning och rättvisa. Teckna serier är ett medium precis som alla andra där det tar tid, utbildning och engagemang för att producera iögonfallande, kvalitet. Att veta var man ska börja och hur man utvecklas kommer att hjälpa dig att lära dig hur man tecknar serier om du är envisa och hålla fast vid det.

Instruktioner

1 Investera i ritning böcker. Utbildning är nyckeln till att förstå den teknik som används i serietidningar. Även om fokus kommer att vara att dra serietidningar, är det bra att ha en rad konstböcker på liknande fordon, landskap och djur olika ämnen. Special komiska guider innehålla Will Eisner komiker och sekventiell konst, Hur man drar Comics Marvel Way, och DC Comics Guide att digitalt teckna serier.

2 Fokusera på grunderna. Även om du kanske vill hoppa rätt i, det finns vissa grundläggande konst fundamenta som måste bemästras först. Mycket tid bör användas lära hur man drar olika sfärer, kuber och cylindrar som de kommer att göra upp de grundläggande byggstenarna i alla ritningar.

3 skissar stick siffror. Börja med horisontella linjer för placering av toppen och botten av huvudet och en för fötterna. Uppskatta där mittpunkten är runt ljumskarna. Placera en linje där. Nästa uppskatta centrum mellan ljumsken och fötter. Dra en linje och cirklar vid varje ände för att representera fötterna. Upprepa för resten av kroppen, med fokus på hakan, bröst och armbågar.

4 Rita streckgubbar i många olika poser och positioner som hoppar, hoppa eller flyga. Upprepa detta tills det blir lätt att dra dem i alla lägen du vill.

5 Kött ut olika delar av kroppen som bygger på de tre formerna lärt tidigare. Föreställa varje kroppsdel ​​som en av formerna och använda den som startpunkten. Skissa det med denna form i åtanke. Exempelvis är armar och underarmar baserat på koner medan huvudet är en sfär.

6 variera tjockleken av dina rader med den tjockaste att beskriva karaktären. Läs mer om belysning, skuggning, och hur man kan styra din draghand. Var inte orolig för gråtoner om du inte planerar att infärgning tecknet.